Razer DeathAdder V3 Pro kullanırken imleç kasıyor

Arkadaşlar, providyo teknik servis ile dün whatsapp hattından görüştüm.

Başka bir forumda bir arkadaşın geçmiş mesajına göre, providyo teknik servis çok ilgili, her soruya cevap veren, aramanıza bile gerek olmadan whatsappdan rahatça iletişim kurabileceğimiz bir teknik servismiş ve kendisi de razer deathadder v3 pro mousesini scroll yüzünden garantiye oraya gönderdiğinde 10.gün ürünün sıfırıyla değiştirildiğini söylüyor.

Ben ise dün görüştüğümde çok kısa bir konuşma oldu fakat aklıma bir detay takıldı. Bu konuşmayı sizinle paylaşmak ve o takıntım konusunda yardımcı olmanızı isterim.

29 Mayıs çarşamba günü, yaklaşık 1 ay önce satın aldığım firma Vatan Bilgisayar olduğundan, teknik servise göndermeleri için Vatan Bilgisayar şubesine ürünü teslim ettim. Neredeyse 1 ay oldu üründen haber yoktu. Dayanamadım ve dün konuştum.

Mesajlar şu şekilde:

-Providyo:
Merhabalar, cihazınızın marka ve modelini birde gönderici isim ve soyismini öğrenebilir miyiz?

Ben:
Merhaba,

Ürünüm: Razer Deathadder V3 PRO

İsim: İsmim Soyismim

29 Mayıs yani yaklaşık 1 ay önce ürünümü teknik servise göndermeleri için Vatan Bilgisayar şubesine teslim etmiştim
Ürünümü, "işletim kurallarına harfiyen uyulmasına rağmen, yine de düzgün çalışmıyor." sebebiyle sizlere göndermek mecburiyetinde kaldım.

Providyo:
Merhabalar, cihazınızı tarafımıza vatan aracılığıyla mı gönderdiniz?

Ben:
Evet, Vatan Bilgisayar şubesine teslim ettim
Oradan belki de Bilkom merkez şubeye gitti ve Bilkom merkez şubeden de size geldi muhtemelen

Providyo: Cihazınızın seri numarasını paylaşabilir misiniz?

Ben: Seri numarası: Seri numarasını ilettim

Providyo:
Cihazınızın raporlaması yapılış olup geri dönüş beklenmektedir.

Ben:
Cihazımla ilgili hangi tespite varıldı ve geri dönüş tahminen ne kadar sürüyor?
Bilgilendirirseniz sevinirim 😊

Providyo:
Stoklarda mevcut ise değişim mevcut değil ise iade değişim raporu tarafınıza gönderilecektir. Sonuçlandığı zaman bilgi verilecektir.

Ben:
Yani üründe donanımsal arıza tespit edildi ve ürün sıfırıyla değiştirilecek değil mi?
Şu anda Vatan Bilgisayar sitesine girdiğimde bu cihazın hem siyah, hem beyaz hem de kırmızı renkleri dahil hepsi stoklarda mevcut.

Sizden dönüş bekliyorum 😊👍

Providyo:
Stoklarda mevcut ise değişim yapılacaktır. Konu ile ilgili kesin bir sonuç çıkmamış olup tarafınıza bilgi verilecektir.

Ben:
Anladım, ne kadar zamanda sonuçlanıyor bu durum genelde?

Providyo:
En geç önümüzdeki hafta sonuçlanmış olur.

Ben: Sizden haber bekliyorum
İlginize teşekkür ederim 😊🖐

Şimdi ben çok şüpheci biriyim normalde ve adamların kafasını şişirmemek ve anbean cevap veren, ilgilenen teknik servise karşı şüpheci sorular sorup güven zedelemek istemediğim için size sormak istiyorum:

Ürünün Vatan Bilgisayar firmasında internette 3 farklı rengide satışta ve sepete 50 adet siyah olsun, 50 adet beyaz mouse eklenebiliyor. Ürün para iadesine gerek olmadan sıfırıyla neden değiştirilmiyor da geri dönüş bekliyorum?

Providyo teknik servisi kimden haber bekliyor anlamadım.
Zaten teknik servis olan, ürünün sıfırıyla değiştirilmesi gerektiğini benim talebim bu olduğu için yazıp raporlaması gereken ve karar vermesi gereken bunlar değil mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.

@599108
@belirsizz
@Greewe

Son düzenleme:
Arkadaşlar, provideo teknik servis ile dün WhatsApp hattından görüştüm.

Başka bir forumda bir arkadaşın geçmiş mesajına göre, provideo teknik servis çok ilgili, her soruya cevap veren, aramanıza bile gerek olmadan WhatsApp'dan rahatça iletişim kurabileceğimiz bir teknik servismiş ve kendisi de Razer DeathAdder V3 Pro mousesini scroll yüzünden garantiye oraya gönderdiğinde 10.gün ürünün sıfırıyla değiştirildiğini söylüyor.

Ben ise dün görüştüğümde çok kısa bir konuşma oldu fakat aklıma bir detay takıldı. Bu konuşmayı sizinle paylaşmak ve o takıntım konusunda yardımcı olmanızı isterim.

29 Mayıs çarşamba günü, yaklaşık 1 ay önce satın aldığım firma Vatan Bilgisayar olduğundan, teknik servise göndermeleri için Vatan Bilgisayar şubesine ürünü teslim ettim. Neredeyse 1 ay oldu üründen haber yoktu. Dayanamadım ve dün konuştum.

Mesajlar şu şekilde:

-Provideo:
Merhaba, cihazınızın marka ve modelini bir de gönderici isim ve soyismini öğrenebilir miyiz?

Ben:
Merhaba,

Ürünüm: Razer DeathAdder V3 Pro.

İsim: İsmim soyismim.

29 Mayıs yani yaklaşık 1 ay önce ürünümü teknik servise göndermeleri için Vatan Bilgisayar şubesine teslim etmiştim.
Ürünümü, "işletim kurallarına harfiyen uyulmasına rağmen, yine de düzgün çalışmıyor." sebebiyle sizlere göndermek mecburiyetinde kaldım.

Provideo:
Merhaba, cihazınızı tarafımıza vatan aracılığıyla mı gönderdiniz?

Ben:
Evet, Vatan Bilgisayar şubesine teslim ettim.
Oradan belki de Bilkom merkez şubeye gitti ve Bilkom merkez şubeden de size geldi muhtemelen.

Provideo: Cihazınızın seri numarasını paylaşabilir misiniz?

Ben: Seri numarası: Seri numarasını ilettim.

Provideo:
Cihazınızın raporlaması yapılış olup geri dönüş beklenmektedir.

Ben:
Cihazımla ilgili hangi tespite varıldı ve geri dönüş tahminen ne kadar sürüyor?
Bilgilendirirseniz sevinirim 😊

Provideo:
Stoklarda mevcut ise değişim mevcut değil ise iade değişim raporu tarafınıza gönderilecektir. Sonuçlandığı zaman bilgi verilecektir.

Ben:
Yani üründe donanımsal arıza tespit edildi ve ürün sıfırıyla değiştirilecek değil mi?
Şu anda Vatan Bilgisayar sitesine girdiğimde bu cihazın hem siyah, hem beyaz hem de kırmızı renkleri dahil hepsi stoklarda mevcut.

Sizden dönüş bekliyorum 😊👍

Provideo:
Stoklarda mevcut ise değişim yapılacaktır. Konu ile ilgili kesin bir sonuç çıkmamış olup tarafınıza bilgi verilecektir.

Ben:
Anladım, ne kadar zamanda sonuçlanıyor bu durum genelde?

Provideo:
En geç önümüzdeki hafta sonuçlanmış olur.

Ben: Sizden haber bekliyorum.
İlginize teşekkür ederim 😊🖐

Şimdi ben çok şüpheci biriyim normalde ve adamların kafasını şişirmemek ve anbean cevap veren, ilgilenen teknik servise karşı şüpheci sorular sorup güven zedelemek istemediğim için size sormak istiyorum:

Ürünün Vatan Bilgisayar firmasında internette 3 farklı rengide satışta ve sepete 50 adet siyah olsun, 50 adet beyaz mouse eklenebiliyor. Ürün para iadesine gerek olmadan sıfırıyla neden değiştirilmiyor da geri dönüş bekliyorum?

Provideo teknik servisi kimden haber bekliyor anlamadım.
Zaten teknik servis olan, ürünün sıfırıyla değiştirilmesi gerektiğini benim talebim bu olduğu için yazıp raporlaması gereken ve karar vermesi gereken bunlar değil mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.

@599108
@belirsizz
@Greewe

Bizim de bir bilgimiz yok olsa da yardım etsek ama ben ürünün değişiminin vatan stokundan değil de kendilerinden yapılacağını düşünüyorum.

Bizim de bir bilgimiz yok olsa da yardım etsek ama ben ürünün değişiminin vatan stokundan değil de kendilerinden yapılacağını düşünüyorum.
O nasıl oluyor? Teknik serviste bu ürünlerin sıfırı, olası bu tür durumlarda kullanıcıya temin etmek için oluyor mu ki?

Bende sizin gibi sabırsızım ve anlıyorum sizi ama bilgim yok hiç.
Bence ürünü Vatan Bilgisayardan aldıysam oradan gidip sıfır ürünü çıkan rapor sayesinde alacağım. Olması gereken bu sanırım.

@599108 Hocam siz o kadar yazdığım uzun yazıya beğeni atmışsınız fakat cevap vermemişsiniz. Unutmuş olabilir misiniz? :D

Son düzenleme:
Yani garip bir muhabbet donmus, herhangi bir rapor tarafınıza iletildi mi? Ne diye bekletiyorlar pek de bir fikrim yok. Ürünü inceliliyo olabilirler, farklı yerlerine bakıp ne var ne yok diye bakıyo olabilirler. Sıra da olabilirsiniz, cesit cesit şeyler var. Ne tür bir ortamdalar ne yapıyorlar bilemiyorum. Rapor tarafınıza iletildikten sonra zaten, para iadesi/değişim için ararlar ya da ulaşırlar elbette. Biraz fazla darlamışssınız gibime geliyor, adamlar rapor beklenmektedir yazmıslar, ardından hangi tespite varıldı diye yazmıssınız. Zaten sonradan da, rapor çıkmadıgına dair şeyler yazmızlar. Bekleyin, elbet ulaşırlar. Darlamışsınız derken de, mesajlasma saatlarını bilemiyorum, benim okuyup anladıgım bu. 1 Ay oldu vesaire demişsiniz, orası da ayrı garibime gitti.
Unutmuş olabilir misiniz? :D
Maalesef unutmuşum, foruma girmemeye basladım, eskisi kadar boş degılım maalesef. Ara sıra gordugum, etiketledigim seylere bakıyorum.

Yani garip bir muhabbet donmus, herhangi bir rapor tarafınıza iletildi mi? Ne diye bekletiyorlar pek de bir fikrim yok. Ürünü inceliliyo olabilirler, farklı yerlerine bakıp ne var ne yok diye bakıyo olabilirler. Sıra da olabilirsiniz, cesit cesit şeyler var. Ne tür bir ortamdalar ne yapıyorlar bilemiyorum. Rapor tarafınıza iletildikten sonra zaten, para iadesi/değişim için ararlar ya da ulaşırlar elbette. Biraz fazla darlamışssınız gibime geliyor, adamlar rapor beklenmektedir yazmıslar, ardından hangi tespite varıldı diye yazmıssınız. Zaten sonradan da, rapor çıkmadıgına dair şeyler yazmızlar. Bekleyin, elbet ulaşırlar. Darlamışsınız derken de, mesajlasma saatlarını bilemiyorum, benim okuyup anladıgım bu. 1 Ay oldu vesaire demişsiniz, orası da ayrı garibime gitti.

Maalesef unutmuşum, foruma girmemeye basladım, eskisi kadar boş degılım maalesef. Ara sıra gordugum, etiketledigim seylere bakıyorum.
Sonradan tekrar metni okuyunca aslında normal gibi geldi bana da oysaki :)

Sanırım ürününüz sırada demek yerine bana pembe bir yalan söyledi bunlarda.
Ya da henüz raporlanmadı henüz bir tespite varmadık demek yerine veya şu anda zaten ona bakıyoruz gibi bir şey dememek için öyle söylediler bilemedim :D

Hocam birde aklıma bir soru geldi. Mesela ürünün sıfırıyla değiştirilecek kararına varıldı diyelim. Ürünün sıfırını satın aldığım mağaza olan Vatan Bilgisayardan mı alacağım yoksa ithalatçı firma Bilkom tarafından mı gönderilecek?

Kafam bu konularda biraz karışık konu da açarım yakında forumda.

Hocam birde aklıma bir soru geldi. Mesela ürünün sıfırıyla değiştirilecek kararına varıldı diyelim. Ürünün sıfırını satın aldığım mağaza olan Vatan Bilgisayardan mı alacağım yoksa ithalatçı firma Bilkom tarafından mı gönderilecek?
İki olasıkta olabilir, direkt Bilkom adresinizi alıp veyahut adresinizi biliyorlar ise direkt yollarlar. Yoksa Vatanla görüşüp, rapor vesaire iletip ordan da aldırabilirler. Benim hatırladıgım, bilkom tarafından gönderilmesidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı