Razer Electra V2 Analog Kulaklık İncelemesi

Hepsiburada sitesinden 275TL'ye aldığım kulaklık. Artı eksi yönleri sizlerle.

Artı Yönleri

• Ses kasma konusunda çok hoşuma giden bir kulaklık oldu. CS:GO, PUBG'de sesleri yakalıyordum ve ateş alanında dönüyordum Veya ses alanına.
  • Yalıtması çok harika dışarıdan sesi neredeyse hiç geçirmiyor.
  • Kulakları kaplayan bir yapıda olduğu için ses kulaklara tam gidiyor ve net gidiyor.
  • 7.1 özelliği için Razer'dan Pro kod aldım ses ayarlarını yapıyorum ve 7.1 desteğini kullanıyorum.
  • Görünüş olarak çok kaliteli ve tam oyuncu duruyor geniş ve büyük. Ayrıca kaliteli olduğunu söylemeden geçmem 1.5 metre düşme testinde sıkıntı yaratmadı.
  • Kutu içeriği olması gerektiği gibi. Analog kablo çoklayıcı, garanti belgesi. Sticker, kablo toplayıcısı, Pro kod içinde değil Razer'dan istiyorsunuz.
  • Kablo uzunluğu yeterli.
  • Müşteri hizmetleri çok iyi Türkiye'den bu kadar memnun kalmamıştım.
Eksi Yönleri

• 4-5 saat kullanımda boyun ağrıtabilir bunun için boyun destekli sandalye şart.
  • Dışarıda telefonunuza takıp müzik dinlemek için iyi seçim tabii dışarıdan ses istemezseniz.
  • Büyük ve ağır yapısı sizi bedenen yorabilir uzun yürüyüşler de tercih etmeyin.

Sormak istedikleriniz cevaplarım, herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı