Razer Huntsman V2 TKL alınır mı?

V2 tkl

Hocam fiyat 1500-1600 civarına geliyor ben 2 . El huntsman te buldum 1300+param güvende ile 1430 yapıyor 2. El alicagima 0 alırım dedim.

Almayı düşündüğünüz klavyenin hangi Switch olduğu ve ses konusundaki hassasiyetiniz için ön araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
Swtich sesi benim için farketmiyor 2switch'inde gecikmeleri düşük. Sonuç olarak almalı mıyım? Yurtdışı ürünüymüş.

Swtich sesi benim için fark etmiyor 2Switch'inde gecikmeleri düşük. Sonuç olarak alınır mı? Yurt dışı ürünüymüş.

Öncelikli ve Standart kargo olarak iki ayrı seçeneğiniz var. Ben genel olarak Öncelikli kargoyu seçiyorum. Çoğunlukla DHL ile ertesi gün teslim ediliyor. Switch konusunda purple Switch bir hayli sesli ve bu sizi uzun vadede rahatsız etmeyecekse hayırlı olsun diyebiliriz. Piyasadaki en iyi klavyelerden birinden bahsediyoruz.

Ürün teslim olduktan sonra kargo teslim firması DHL ise 444 00 40 nolu telefon üzerinden 4'ü tuşlayarak kargo takip numaranız ile faturanızı ilgili mail adresinize isteyebilirsiniz. Tekrar hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı