Razer Huntsman V2 TKL alınır mı?


Mor Switch biraz yeşil Switch gibi hocam. Ses sizi rahatsız edebilirdi. Red switch çok daha tok ve sessiz. Umarım memnun kalırsınız.
Red switch daha pahalı olmasına rağmen 2480 tl gibi bir fiyata aldım. Neyse o konuyu kapattım kargoya verilmiş çünkü, ama kargo teslim tarihini 26 eylül olarak gösteriyor amazon. Hep gösterilen tarihde mi gelir yoksa erkenden gelir mi acaba ?
 
Öncelikli kargo seçtiyseniz eğer bir gün sonra da gelme ihtimali var. Gümrük geçiş işlemleri daha hızlı şekilde halloluyor. Hiç standart kargo teslimi seçmedim hocam fakat tahmini aralıktaki tarihte gelir muhtemelen.
 
Bu hafta elime ulaştı Huntsman V2 TKL. 8 khz polling rate ile ciddi manada gecikmesiz tepki veriyor klavye. PBT tuşlar çok tok ve güzel bir dokunma hissi veriyor. Red switch için ses çok çok az ve tok, mor switch'te durum nasıl olur bilmiyorum. Fakat genel anlamda klavye performans anlamında çok çok iyi. Yanında Asus ROG Falchion ve Corsair K70 de var kullandığım, onlara nazaran tuş basımı ve tepki süresi ciddi fark yaratıyor.
 
Salı gününden beri Razer Huntsman V2 Analog modelini kullanıyorum. PBT tuşların ABS'ye göre kalitesi bariz ortada ve bahsettiğiniz gibi tuş hissiyatı, tepkimesi gerçekten parasının hakkını veriyor. RGB'si diğer modellere göre çok fazla düşük kalmış ama klavye özelinde konuşabileceğimiz çok fazla konu var. Razer'ın bu modelde kullandığı bilek desteği gerçekten çok yumuşak ve özel. Bu kadar para verilebilir miydi tartışılır fakat sizi uzun yıllar sıkıntısız şekilde götürecektir.
 
Ben de bakıyorum bu klavyeye. Açıkçası herkesin aksine daktilo sesi fetişim var biraz ve kullandıgım corsair k68 yerine sesli klavye bakıyorum. Razer huntman in farklı versiyonları var sanırım hangisini almalıyım acaba
 
Ben de bakıyorum bu klavyeye. Açıkçası herkesin aksine daktilo sesi fetişim var biraz ve kullandıgım Corsair K68 yerine sesli klavye bakıyorum. Razer huntman in farklı versiyonları var sanırım hangisini almalıyım acaba.

Razer klasik yeşil switchine yakın olan Switch bu klavyede mor Switch olarak geçiyor. Kırmızı Switch'in hem sesi az hem de aktivasyon noktaları çok daha düşük.
 
16-23 eylül arası kargom gelio geldikten 1-2 gün sonra deneyimlerimi yazarım. Mor switch incelemelerine baktım green switch gibi ama 1560₺'ye yapacak bir şeyim yok Max bütçem 1000₺ idi bu klavyeyi görene kadar. Bir klavye için 2k ve üstü vermek bana bi tık saçma gelio ama dolar kuru ortada...

Dün amazon tr üzerinden Amazon Germany ‘den 2500 tlye aldım. Tkl ve kırmızı anahtarlı versiyonu. Siz 1500 tlye nerede buldunuz acaba ?
Mor switch Amazonda 1560₺ idi 2 gün sonra 2600 oldu sonra 1700'e felan düştü. Fiyatlar oynuyor takip etmek lazım
 
Razer Blackwidow Ultimate 2016 eski Green Switch klavyem vardı. 2016 yılında almıştım 2022 yılında Switch'lerinde sıkıntılar olmaya başladı. Aral Razer Teknik Servisi'ne gönderdim. 380 TL farkla sıfırını gönderdiler. Green Switch'i, malzeme kalitesi, dokusu gerçekten özlemişim. Tabii Huntsman V2 Analog'da PBT tuşlar kullanılmış dokununca kaliteyi hissediyorsunuz. Uzun seneler kullandığım için 2800 civarına aldım. Bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı