Razer Huntsman V2 TKL alınır mı?

Razer Blackwidow Ultimate 2016 eski Green Switch klavyem vardı. 2016 yılında almıştım 2022 yılında Switch'lerinde sıkıntılar olmaya başladı. Aral Razer Teknik Servisi'ne gönderdim. 380 TL farkla sıfırını gönderdiler. Green Switch'i, malzeme kalitesi, dokusu gerçekten özlemişim. Tabii Huntsman V2 Analog'da PBT tuşlar kullanılmış dokununca kaliteyi hissediyorsunuz. Uzun seneler kullandığım için 2800 civarına aldım. Bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.

Razer bu ulkedeki nadir iyi servise sahip sirketlerden birisi acikcasi. Bende de Blackwidow Elite vardi. 1 yil sonra CTRL tusu tutukluk yapmaya basladi ve tekerlege ellemedigim halde ses acip kapiyordu. Servise yolladigimda direkt sifiri ile degistirmislerdi. Sahsen ben klavye tarafinda Razer'i hem kalitesi hem de servis deneyimi ile tek geciyorum.

Klavyenin modeline ekstra Razer'ın güvenirliliği sebebiyle de tercih edilebilir. Başlık sahibi ürünün siparişini geçmiş. Standart kargo olduğu için aralık çok geniş umarım en kısa zamanda gelir. Öncelikli kargo ile ertesi gün gelmişti, çoğu yurt dışı siparişimde bu şekilde oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    53,2 KB · Görüntüleme: 53
Tekrar hayırlı olsun hocam. Ürün geldiğinde inceleme yazısı yazabilirsiniz. Buraya da fotoğraf paylaşabilirsiniz. İyi günler dilerim.
2 haftadır kullanıyorum. Switchleri mavi switch sesli kırmızı switch gibi birşey (Optic Purple), ilk hafta membran klavyeden geçtiğim için switchler çok yumuşak geldi lakin zamanla alışıyorum, Malzeme kalitesi olarak klasik Razer kalitesi. Ben uygun fiyata aldığımı düşünüyorum (1600₺) bu fiyatlarda bulursanız kesinlikle tavsiye ederim. Geceleri biraz sesli.

Evet hocam Purple birazcık sesli. Fakat Switch ve klavyenin kasası kesinlikle top seviye. Numpad benim için önemli bu yüzden Tenkeyless tercih etmedim. 1600 lira gerçekten çok iyi bir klavye aldınız. Hayırlı olsun tekrar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı