Razer Kraken 7.1 Chroma Ön İnceleme

Yaklaşık 1.5 yıldır Razer Kraken 7.1 Chroma kullanmaktayım ve indirimli fiyatıyla aldım. Cihazın 7.1 Surround özelliği fiyatına göre gayet iyi ve sırf oyun kulaklığı olarak değil müzik dinlerken de kullanıyorum ve gayet tatmin edici. Kafa bandı gayet yumuşak, şimdiye kadar yukarıdan kafamı ağrıtmadı ama kulak yastıkları uzun süreli kullanımdan sonra ağrıtıyor. Mikrofonunu anlatmaya bile gerek yok, dijital mikrofona sahip olduğu için yayıncılıkta bile kullanılabilir. Beğenmediğim noktalarından biri ise kulaklığın kendisinden ayarlayabileceğimiz bir ses mekanizması yok. PC üzerinden sesi açıp kapatmak zorundayız. USB girişlidir ve Razer kullananlar bilir; Razer Synapse uygulaması ile istediğimiz gibi kalibrasyon yapabiliyoruz ve mikrofon ayarlarını gerçekleştirebiliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru yapmış. Ön inceleme şu an incelemeler daha ayrıntılı ve görselli olur.
O zaman neden soruyorsun güzel kardeşim. 3 Nisandan bu yana 1568 mesaj yazmışsın. Bu şekil milleti oyalayacak şeyler yazmışsın galiba? Anlaşılıyor moderatörlük koşturuyorsun ama yaş sınırına takıldın büyük ihtimal. 18 yaş sınırı var senin kaç yılın var? 24 yaşında adamım milletin işine yarayabileceği bildiğim bilgileri paylaşmaya çalışıyorum, her şeyi bırakıp seninle mi uğraşayım?

Son düzenleme:
O zaman neden soruyorsun güzel kardeşim. 3 Nisandan bu yana 1568 mesaj yazmışsın. Bu şekil milleti oyalayacak şeyler yazmışsın galiba? Anlaşılıyor moderatörlük koşturuyorsun ama yaş sınırına takıldın büyük ihtimal. 18 yaş sınırı var senin kaç yılın var?

Neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım?

Siz beni bir inceleyin 2 tane inceleme 2 tane rehber konum var. Bu milleti oyalamak mi oluyor?

Sana yüzlerce konu gösteririm arkadaşlara gerekli sistem toplama yorumlarımı. Bu yüzden bana teşekkür eden çok var.

3 Nisan'dan bu yana 1568 mesaj size başarı gelmiyor mu?

Bu bir ön inceleme olmuş. Diğer inceleme konularına bak her şeyi en ince ayrıntısına girer gerekli görselleri paylaşır. Yeni bir konu açıp daha ayrıntılı bir şekilde yorumlarınızı ve görsellerinizi paylaşabilirsiniz.

Aynı zamanda evet, moderatör olmak istemiyorum ama olsa fena mı olur? Hayır.

3 sene sonra 18 yaşında olacağım. Var mı başka sormak istediğiniz?

Neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım?

Siz beni bir inceleyin 2 tane inceleme 2 tane rehber konum var. Bu milleti oyalamak mi oluyor?

Sana yüzlerce konu gösteririm arkadaşlara gerekli sistem toplama yorumlarımı. Bu yüzden bana teşekkür eden çok var.

3 Nisan'dan bu yana 1568 size başarı gelmiyor mu?

Bu bir ön inceleme olmuş. Diğer inceleme konularına bak her şeyi en ince ayrıntısına girer gerekli görselleri paylaşır. Yeni bir konu açıp daha ayrıntılı bir şekilde yorumlarınızı ve görsellerinizi paylaşabilirsiniz.

Aynı zamanda evet, moderatör olmak istemiyorum ama olsa fena mı olur? Hayır.

3 sene sonra 18 yaşında olacağım. Var mı başka sormak istediğiniz?
Güzel kardeşim seninle bir sıkıntım yok, başarılarının devamını dilerim ama burada konu açmışım konu hakkında soru soracağına konuyu saptırıyorsun 1.5 yılda ön inceleme diye soru soruyorsun. Sonra sana açıklama yapıyorum. Sebepsiz yere yine eleştiriyorsun. Yazdıklarınla konunun ne alakası var? Ama problem yok kendini anlattın benim için yeterli.

Tamam konumuza dönelim. Güzel bir ön inceleme olmuş. Peki fiyatı indirimli fiyatı ile kaça aldınız? Rakiplerinden artı bulduğunuz özellik nedir?

Yazdıklarınla konunun ne alakası var? Ama problem yok kendini anlattın benim için yeterli.

Siz sordunuz diye ben kendini anlattım.

3 Nisandan bu yana 1568 mesaj yazmışsın. Bu şekil milleti oyalayacak şeyler yazmışsın galiba? Anlaşılıyor moderatörlük koşturuyorsun ama yaş sınırına takıldın büyük ihtimal. 18 yaş sınırı var senin kaç yılın var?

Tamam konumuza dönelim. Güzel bir ön inceleme olmuş. Peki fiyatı indirimli fiyatı ile kaça aldınız? Rakiplerinden artı bulduğunuz özellik nedir?
370 TL ye aldım. Rakipleriyle kıyaslama yapamam. Yapabilseydim konuda bahsederdim zaten. Rakip markalarını test etme olanağı bulamadım. Güzel bulduğun için teşekkür ederim güzel kardeşim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı