Razer Kraken Pro İncelemesi

Hayırlı ola güzel ürün )

Hocam çok teşekkür ederim verdiğini bilgiler için EQ ayarlarınızı da görebilir miyim? Kulaklığın bası harika ama müzik dinlerken biraz daha sesi duymak istiyorum. Yalnız program gerçekten mükemmel hocam dediğiniz gibi.

Merhaba bende Amazon'dan kulaklık alacağımda acaba bu kargo fiyatıyla ilgili konuşurken nelerden bahsettiniz müşteri hizmetlerine ? Hediye olduğundan mı yoksa ilk alışverişiniz olduğundan mı ?

Merhaba bende Amazon'dan kulaklık alacağımda acaba bu kargo fiyatıyla ilgili konuşurken nelerden bahsettiniz müşteri hizmetlerine ? Hediye olduğundan mı yoksa ilk alışverişiniz olduğundan mı ?
Kulaklığı aldıktan sonra ilk alışverişinizin olduğunuzu söyleyin. Onlar hemen kesiyorlar zaten ücretini, sıkıntı yapmıyorlar.

Kulaklığı aldıktan sonra ilk alışverişinizin olduğunuzu söyleyin. Onlar hemen kesiyorlar zaten ücretini, sıkıntı yapmıyorlar.

Peki gitti gidiyor'dan almanın farkı ne fiyat açısından sormuyorum. Yani bir yerlere gidip bir şey imzalamam veya para yatırmam gerekiyor mu ? Yoksa gitti gidiyor ile aynı mı ? Kapına kadar getiriyorlar imzanı atıp alıyor musun ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Artık kargo ücreti alıyorlarmış. Müşteri hizmetleri ile konuştum.
'I am really sorry yusuf .but now the policies has been upgraded and we do not have the option to change the shipping charges .'
Kurallar yenilenmiş artık siteden ilk kez alışveriş yapsak da kargo ücreti almamak diye bir şey yokmuş.
@neşelienginar Acaba bana attığınız mailin bir kopyasını atar mısınız ? Bir de öyle deneyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…