Razer Kraken T.E. İncelemesi

Birkaç kez deneyimleme şansı bulduğum Kraken Tournament Edition modeli hakkında şahsi görüşlerimi belirtmek istiyorum sizlere. Almayı düşünüp deneme imkanı bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilir.
Öncelikle ilk başta dış tasarıma bakacak olursak klasik Razer çizgilerini görmek mümkün. Ancak herhangi bir aydınlatma seçeneği bulunmuyor. Işıklandırma yok.
DSC_0016.jpg
Malzeme kalitesine bakacak olursak ben çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. İçeri saklanan bir mikrofon yapısına sahip ancak mikrofon sağlamlık hissi vermiyor. Dıştaki plastiği ileri geri oynuyor. Cihaz 320 gram bir ağırlığa sahip. Plastik kalitesi olaraksa daha iyi bir malzeme beklerdim açıkçası ama vasat denecek kadar kötü de değil. İş görecektir.
DSC_0014.JPG
DSC_0015.JPG

Konfor olarak gerçekten iyi iş yapmışlar dedirtti bana. Yastıklar yumuşak, terletmiyor, sesi iyi izole ediyor ve kolay deforme olacak gibi durmuyor. 6 saate yakın aralıksız takmama rağmen herhangi bir ağrı, terleme, rahatsızlık hissetmedim.

razer-kraken-te-gaming-headset-usp04-play-comfortably-desktop.jpg

Şimdi ise kullanıcıyı en çok ilgilendiren nokta olan ses deneyimine geldik. Bir tanıdık sayesinde toplamda yaklaşık 20-25 saat civarı bir deneyimleme şansım oldu. Ses konusunda orta kalitede bir sesi var diyebilirim. Yeterli düzeyde ses performansı sunuyor. Çevresel ses performansını beğendim. Oyunlarda rahatlıkla ses kasabileceğiniz bir model olmuş.
Frekans cevabı: 12 Hz - 28 kHz
Empedans: 32 Ω @ 1 kHz
Hassasiyet (@ 1 kHz): 109 ± 3 dB
Giriş gücü: 30 mW (Maks)
Sürücüler: Neodim mıknatıslı 50 mm
Bağlantı olarak ise 3.5 mm jak ve USB yolu ile bağlayabiliyorsunuz. İster telefon, ister konsol, ister PC; her cihazda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kontrolcüye gelecek olursak üzerinde bass ayarı, mikrofon açıp kapatma, ses ayar tuşları, oyun/chat ses oranı ayar tuşu ve THX Audio aktif/deaktif etme tuşu var.
razer-kraken-te-gallery-04.jpg

Genel olarak ses performansını beğensem de malzeme kalitesi olarak bana çok güven vermedi açıkçası. Uzun kullanımda orası burası kırılacak gibi bir izlenim aldım. Konfor olarak ise gayet tatmin edici.
Okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi Sosyal'ler :)
 
Hocam hortlatmak gibi olacak ama hala kullanıyor ve memnun musunuz? Şu dükkandan 710 TL'ye alacağım Razer Kraken Tournament Edition Yeşil Gaming Kulaklık - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da - 894272072
Alınır mı bu fiyata? 700'e Cloud 2 de buldum ama onun satıcısı bir dükkan değil bir adam TR garantisi yokmuş ve Almanya'dan alınmış.
Kulaklık benim değildi, ben Cloud 2 kullanıcısıyım. 700 TL'ye ben olsam Cloud 2 alırdım. Kolay kolay arıza çıkaran bir kulaklık değil zaten. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum Cloud 2'yi, memnunum.
 
Kulaklık benim değildi, ben Cloud 2 kullanıcısıyım. 700 TL'ye ben olsam Cloud 2 alırdım. Kolay kolay arıza çıkaran bir kulaklık değil zaten. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum Cloud 2'yi, memnunum.
Fakat dediğim gibi, bunlar sahibinden ilanları. Cloud 2 yi satan bir "arkadaş" ama T.E yi satan bir "mağaza" ve 2 yıl garanti sunuyor.Linkler: Sıfır Jelatinli HyperX Cloud 2(II) - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da - 894348919
Yine de cloud 2 mi almamı önerirsiniz?
 
Cloud 2 daha tizli ve biraz dengeli bir sese sahiptir. Kraken TE oldukça bas ağırlıklı bir kulaklık herkesin hoşuna gitmeyebilir. Risksiz olması açısından Cloud 2 daha mantıklı. İkinci el bakabiliyorsanız Kraken Ultimate var 800 liraya gördüm o olabilir Kraken TE'den çok daha iyi model olmuş. İkinci el bakmıyorsanız ikisi arasından Cloud 2 mantıklı geliyor ama sanırsam mikrofonu çok iyi değil. Bütçe çıkıyorsa Cloud Alpha veya Alpha S, Razer tarafında Blackshark V2 olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı