Razer Kraken V3 X alınır mı?

Bütçe
500 TL

Floxizdia

Hectopat
Yer
Adana
Merhaba kolay gelsin. Bu kulaklık alınır mı? 7.1 mi? Girişi USB mi yoksa 3.5 mm mi? Ürünün resminde wired USB yazıyor açıklamasında 3.5mm yazıyor anlamadım.

Alınır mı hocam? Başka önerebileceğiniz kulaklık var mı? Oyun için.
Blackshark V2X stokta olsaydı onu önerirdim daha güncel bir cihazdı. Bu bütçede tercih edilesi gözüküyor. Rahat konforlu bir cihaz. Ama gene de iade kabul eden sitelerden almaya çalışın memnun kalmazsanız iade edersiniz.

Blackshark V2X stokta olsaydı onu önerirdim daha güncel bir cihazdı. Bu bütçede tercih edilesi gözüküyor. Rahat konforlu bir cihaz. Ama gene de iade kabul eden sitelerden almaya çalışın memnun kalmazsanız iade edersiniz.
Blackshark V2 X'i kaçırdım biliyorum. Attığım linkten alırsam problem olmaz umarım iade konusunda.
Ayrıca İtopya'da Razer Kraken X USB var. Hangisi alınabilir sizce?

Yani sesler çok kişiseldir, konfor olarak daha iyi olacaktır ama ses konusu tamamen size kalmış bir şey belki ses profili hoşunuza gitmeyebilir. O yüzden iade kabul eden satıcılardan almak gerekir.

Hocam Rust oynayan birisi olduğum için ayak seslerini duymam gerekiyor. Şu anki kulaklığım 7.1 bunda 7.1 yazısı görmedim o konuda beni üzme şansı var mı?

Hocam Rust oynayan birisi olduğum için ayak seslerini duymam gerekiyor. Şu anki kulaklığım 7.1 bunda 7.1 yazısı görmedim o konuda beni üzme şansı var mı?
Sadece 7.1'i var. Ekolayzır ve benzeri bir ayarı yok. Kutunun içinde 7.1 kod çıkıyor yazıdaki siteden indirip kodu aktifleştirince 7.1 aktif oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı