Alınır mı hocam? Başka önerebileceğiniz kulaklık var mı? Oyun için.Usb girişli kendisi.
Blackshark V2X stokta olsaydı onu önerirdim daha güncel bir cihazdı. Bu bütçede tercih edilesi gözüküyor. Rahat konforlu bir cihaz. Ama gene de iade kabul eden sitelerden almaya çalışın memnun kalmazsanız iade edersiniz.Alınır mı hocam? Başka önerebileceğiniz kulaklık var mı? Oyun için.
Blackshark V2 X'i kaçırdım biliyorum. Attığım linkten alırsam problem olmaz umarım iade konusunda.Blackshark V2X stokta olsaydı onu önerirdim daha güncel bir cihazdı. Bu bütçede tercih edilesi gözüküyor. Rahat konforlu bir cihaz. Ama gene de iade kabul eden sitelerden almaya çalışın memnun kalmazsanız iade edersiniz.
V3X daha mantıklı geliyor. İkisi de çok yakın kulaklıklar. Satıcıya sormak gerek. İtopya iade almıyor mesela.
Yani sesler çok kişiseldir, konfor olarak daha iyi olacaktır ama ses konusu tamamen size kalmış bir şey belki ses profili hoşunuza gitmeyebilir. O yüzden iade kabul eden satıcılardan almak gerekir.
Sadece 7.1'i var. Ekolayzır ve benzeri bir ayarı yok. Kutunun içinde 7.1 kod çıkıyor yazıdaki siteden indirip kodu aktifleştirince 7.1 aktif oluyor.Hocam Rust oynayan birisi olduğum için ayak seslerini duymam gerekiyor. Şu anki kulaklığım 7.1 bunda 7.1 yazısı görmedim o konuda beni üzme şansı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.