- Katılım
 - 2 Ekim 2020
 
- Mesajlar
 - 6.524
 
- Çözümler
 - 8
 
Razer bir de bana bir tık overpriced geliyor kaliteli ürünleri var ama çok pahalı ya.
Ürünlerinin çoğu fiyatını hak ediyor.
Razer bir de bana bir tık overpriced geliyor kaliteli ürünleri var ama çok pahalı ya.
Hocam benim ve arkadaşımın da kullanmışlığı var. Zaten kullanıp görmesem buraya mesaj yazmam. Bana ve arkadaşıma problem çıkarmadılar. Sizin durumunuza da saygı gösteriyorum. Bana da olsa ben de sinirlenirim. Demek istediğim şey bu kadar kötülememek.Direkt razer ile iletişime geçtim bu size ilettiğim cevabı aldığım 3. kişi bu razer firmasından. Firma poltikası muhtemelen orada ki kişilerle ilgili değil.
Satıcı QP Aral'a yönlendirdi, Aral garantiye girmez dedi, garanti harici olsun onarım istiyorum dedim, onarım yapamayız parça yok dedi. Ondan sonra bende Razer'a mail attım destek istedim.O halde bunu satıcı ile konuşmanız gerek, neden Razer'a mail atıyorsunuz ki?
Ürünlerinin çoğu fiyatını hak ediyor.
Corsair > Razer kıyaslamasını satış sonrası bu destek halleri ile kıyaslama yaptım. Ürün kalitesi ya da başka başka şekilleriyle değil.![]()
Tekrar diyorum, bir kişinin yaşadığı sorun firmayı kötü yapmaz. Şimdi ben Corsair bir ürünle sorun yaşasam Corsair çöp mi diyeyim?Corsair > Razer kıyaslamasını satış sonrası bu destek halleri ile kıyaslama yaptım. Ürün kalitesi ya da başka başka şekilleriyle değil.![]()
Hocam tartışma kalitesizlik değil. Bir olay yüzünden suçun tüm firmaya yüklenmesi. Arkadaşlar da bunu tartışıyorlar.Ben tekrar bir açıklama yapayım Razer ürünleri kalitesiz demedim, neden garantiye sokmuyorlar demedim. Ücretli de olsa 5 aylık bir klavye için destek almak istedim ama alamadım. Corsair 500R kasam için montaj ekipmanlarından kaybettiklerim olmuştu istedim gönderiler, Logştech X540 hoparlör seti sağ hoparlörü bozuldu üstelik garantisi yoktu almak istiyorum sadece sağ hoparlör için seti atmak istemiyorum dedim adamlar z-506 hoparör seti gönderdi, g700 mouse skatezi eridi nasıl temin edebilirim dedim adamlar yeni g700 mouse gönderdi vb.
Anlatmak istediğimi ya anlatamıyorum ya da anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Şöyle ki bir ürün alınca ürünle yaşadığın problem sonrasında markadan destek görmek istersin, dolayısıyla destek görmediğin noktada firmanın değeri gözünde gider. Ben yaşadığım bir olayı anlattım, destek gördüm ve bunu belirttim. Arkadaş da benzer bir şey yaşamış, destek görmediği için de Razer gözümde - değer aldı. Konu sadece bu iki olaydan ibaret. Ben de değeri gider sen de gitmez. Bunlar çok kişisel yorumlar. Ben sakın Razer almayın, berbat kaçın mı diyorum? Kim nereden alıyorsa alsın, ben kendi deneyimimi paylaşıp satış sonrası destek hakkında arkadaş ve kendi durumumla kıyasımı belirttim. Bu yazdıklarımı tekrar tekrar okumanı tavsiye ederim.Tekrar diyorum, bir kişinin yaşadığı sorun firmayı kötü yapmaz. Şimdi ben Corsair bir ürünle sorun yaşasam Corsair çöp mi diyeyim?
Burada suç kimin?Hocam tartışma kalitesizlik değil. Bir olay yüzünden suçun tüm firmaya yüklenmesi. Arkadaşlar da bunu tartışıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.