Razer set parasını hak ediyor mu?

Hayır. Kulaklık ve klavyeleri zaten beğenmiyorum, fareleri belki alınabilir. Özellikle kulaklık olarak uzak durun. @Ramazan BODUR'un tavsiyelerindeki kulaklık dışındaki ürünleri önermiyorum. Bütçenizi belirtin. Fare tutuş tipinizi de belirtin.
Eki Görüntüle 289971
1. şekildeki gibi bir tutuşum var fiyat için ise sınır yok (7 bin felan tutmasında :) )
 
Logitech G903, Corsair K70, Arctis 7, Logitech G Powerplay. Kablolu kulaklık alırım diyorsanız Arctis 7 yerine Sennheiser Game One ve iyi bir ses kartı.
 
Man’o war alacaginiza size hi-fi model olan Arctis Pro’ yu oneririm. Klavyeye gelince Corsair, SS ya da Razer alabilirsiniz. Fareye gelicek olursak ya SS ya da Razer. Fareyi almadan denemenizi tavsiye ederim. Iyi forumlar.
Razer setim var tek sikayetim kulakligin o fiyata gore iyi olmamasi diyebilirim. Onun disinda urunler gercekten kaliteli ve yazilimda rahat.
 
Bence kesinlikle hak etmiyor. Ama eğer amaç gösteriş ise, işte o zaman sonuna kadar hak ediyor.
 
Seti var bende. Man'o war var çok güzel ama evet biraz dayanıksız klavye blackwidow x chroma ondan'da menunum gayet güzel hiç bir eksisini görmedim mouse'de deathadder onada dencek birşey yok zaten.Ama türkiye fiyatını hak etmiyor
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı