Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?

Program files ve program files X86'dan Razer adlı tüm klasörleri sildim.

1-Synapse'yi silin ve eski dosyaların tümü silin.
2-benim şimdi atacağım uygulamayı çalıştırın.
3-yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
4-gönderdiğim dosyayı açtıktan sonra bitince bilgisayarı yeniden başlatın.
5-Razer Synapse'yi yeniden kurun bir böyle deneyin. İçindeki cleanup ı çalıştırıcaksınız.

Son düzenleme:
2-benim şimdi atacağım uygulamayı çalıştırın.
3-yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
4-gönderdiğim dosyayı açtıktan sonra bitince bilgisayarı yeniden başlatın.
5-Razer Synapse'yi yeniden kurun bir böyle deneyin. İçindeki cleanup ı çalıştırıcaksınız.
Şimdi halloldu teşekkür ederim. Güzel bildiğiniz bir EQ ayarı var mı. İnternette araştırdığımda ki ayarların sesleri dipten geliyor.

Şimdi halloldu teşekkür ederim. Güzel bildiğiniz bir EQ ayarı var mı? İnternette araştırdığımda ki ayarların sesleri dipten geliyor.

Bende pek bir düzgün ayar bulamadım. Ben şöyle yapıyorum Technopat'taki V2 için yapılan EQ yü kullanıyorum ve bassı sevdiğim için 100 kullanıyorum. Diğerleri kapalı.

2-Benim şimdi atacağım uygulamayı çalıştırın.
3-Yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
4-Gönderdiğim dosyayı açtıktan sonra bitince bilgisayarı yeniden başlatın.
5-Razer Synapse'yi yeniden kurun bir böyle deneyin. İçindeki cleanup'ı çalıştırıcaksınız.

Merhaba, denemediğim yöntem kalmadı silme ile alakalı. Dil değiştirme yönetici dili vb. her yöntemi denedim fakat halen EQ kullanamıyorum. Bu mesajınızdaki programı bana da iletebilirseniz bir de öyle denemek isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı