4 Ekim 2014 Mesaj: 11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #2 İnceleme gerçekten güzel ama bize kutunun nasıl açıldığını anlatmana gerek yok. Sonuçta kutu yani bir şekilde açılır.
İnceleme gerçekten güzel ama bize kutunun nasıl açıldığını anlatmana gerek yok. Sonuçta kutu yani bir şekilde açılır.
KS KS 8 8716 Megapat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 309 Makaleler 13 4 Ekim 2014 #3 Kutuya zarar vermek istemeyen insanlar var.
Cihan Taşkın Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 147 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Öğretmeni - Müzisyen 5 Ekim 2014 #4 Razer candır can. Bu arada altın değil o uç altın kaplama. Güle güle kullan...
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 5 Ekim 2014 #5 Teşekkürler yararlı ve güzel.
KS KS 8 8716 Megapat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 309 Makaleler 13 5 Ekim 2014 #6 Cihan Taşkın dedi: Razer candır can. Bu arada altın değil o uç altın kaplama. Güle güle kullan... Genişletmek için tıkla... Zaten bende şimdi kuyumcuya gidiyordum
Cihan Taşkın dedi: Razer candır can. Bu arada altın değil o uç altın kaplama. Güle güle kullan... Genişletmek için tıkla... Zaten bende şimdi kuyumcuya gidiyordum
Çağdaş Çağ Hectopat Katılım 11 Temmuz 2013 Mesajlar 340 Yer Dünyanın Başkenti İstanbul Daha fazla Meslek İktisatçı 5 Ekim 2014 #7 Bu cihaz ne amacla kullaniliyor? Kullanim zor gibi görünüyor.
KS KS 8 8716 Megapat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 309 Makaleler 13 5 Ekim 2014 #8 Çağdaş Çağ dedi: Bu cihaz ne amacla kullaniliyor? Kullanim zor gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bu cihazın amacını açıkçası bilmiyorum Ancak benim alma amacım notebook'umun klavyesi aşınmasın diye aldım. Kullanımı çok kolay ve rahat.(Alışmanız gerekebilir.)
Çağdaş Çağ dedi: Bu cihaz ne amacla kullaniliyor? Kullanim zor gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bu cihazın amacını açıkçası bilmiyorum Ancak benim alma amacım notebook'umun klavyesi aşınmasın diye aldım. Kullanımı çok kolay ve rahat.(Alışmanız gerekebilir.)
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2014 #9 8716 dedi: Kutuya zarar vermek istemeyen insanlar var. Genişletmek için tıkla... Beyin ameliyatı değil sonuçta. 12 yaşını geçmiş normal bir insan o kutuyu yardım almadan düzgünce açabilir.
8716 dedi: Kutuya zarar vermek istemeyen insanlar var. Genişletmek için tıkla... Beyin ameliyatı değil sonuçta. 12 yaşını geçmiş normal bir insan o kutuyu yardım almadan düzgünce açabilir.
KS KS 8 8716 Megapat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 309 Makaleler 13 5 Ekim 2014 #10 xtreme dedi: Beyin ameliyatı değil sonuçta. 12 yaşını geçmiş normal bir insan o kutuyu yardım almadan düzgünce açabilir. Genişletmek için tıkla... Her neyse kardeşim bilmediğin konularda boş laf yapma. Bana atılan mesajlar yüzünden bu cümleyi kurdum. Laf sokmaya çalışıyor isen git başka foruma.
xtreme dedi: Beyin ameliyatı değil sonuçta. 12 yaşını geçmiş normal bir insan o kutuyu yardım almadan düzgünce açabilir. Genişletmek için tıkla... Her neyse kardeşim bilmediğin konularda boş laf yapma. Bana atılan mesajlar yüzünden bu cümleyi kurdum. Laf sokmaya çalışıyor isen git başka foruma.