BeTas
Hectopat
Müşteri hizmetleri ekranından canlı sohbete bağlandım, dediğim sebepler (titreme, sürtünme cızırtısı) iade için uygunmuş ama güncel fiyattan iade edilmiyormuş. Ben de 564'e aldığım için zarar etmemek için mecbur değişim seçtim, değişim talebini yapmama bile gerek kalmadı canlı sohbette çok ilgililerdi siparişi onlar oluşturup MNG kodu verildi. Amazon yazılı kargo kutusu yok dedim; kutuya gerek yok, hasar görmeyecek şekilde paketleyin yeter dediler. Hatta kutuya gerek yok derken Razer kutusunu kastetti sanırım ilk başta. Ama ürünün orijinal kutusu/belgeleri var dedim.
Kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum ama; acaba boş yere mi meşgul ediyorum sudan sebeplerle? Ama bana göre çok pahalı bir ürün sonuçta. Hatta olmadı kutuyu açmayabilirim bilmiyorum mouse ihtiyacım da var aslında ama ilan açabilirim bazı sitelerden. Elimin fareyi kavramasına alışamadım hafifçe büyük geldi gibi. Rampage RX-9 kullandıktan sonra o fare 'palm grip' için üretildiği için 'claw' tutuşum bozuldu
6 Mayıs'tan önce elimden çıkması yeterliymiş MNG'nin gecikmesinden sorumlu değilmişim 30 gün iade süresi için.
Acaba bende mi değişim istesem benim sürem 27 Mayısa kadar şu bayram harçlıkları ile bir mouse pad alayım aldığım zaman sorun olmaz ise iade etmem ama olursa büyük ihtimal değişim ya da iade isterim