Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G18
Intel Core i9 13980HX
Nvidia GeForce RTX 4070
32GB DDR5 4800MHz RAM
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba, Viper V3 HyperSpeed almayı düşünüyorum. Trendyol üzerinden Teknorya'dan satın alacağım, kuponumla birlikte 2127 TL'ye geliyor. El uzunluğum 19cm, genişliğim ise 10cm. Fare tutuş şeklim palm. Taksit seçenekleri ve kuponumdan ötürü Trendyol öncelikli tercihim ve 2000 bandını çok da aşmak istemiyorum. Bu farenin yapısı nedeniyle gündelik kullanımda ve okulda da rahat olacağını düşünüyorum. Özellikle kullanım rahatlığı için kablosuz bir mouse istiyorum. Razer Basilisk V3 X HyperSpeed de alternatiflerim arasında. Fikirlerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Viper V3 HyperSpeed almayı düşünüyorum. Trendyol üzerinden Teknorya'dan satın alacağım, kuponumla birlikte 2127 TL'ye geliyor. El uzunluğum 19cm, genişliğim ise 10cm. Fare tutuş şeklim palm. Taksit seçenekleri ve kuponumdan ötürü Trendyol öncelikli tercihim ve 2000 bandını çok da aşmak istemiyorum. Bu farenin yapısı nedeniyle gündelik kullanımda ve okulda da rahat olacağını düşünüyorum. Özellikle kullanım rahatlığı için kablosuz bir mouse istiyorum. Razer Basilisk V3 X HyperSpeed de alternatiflerim arasında. Fikirlerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.

@chuivos Kullanıyordu kendisi deneyimlerini aktarabilir.

Deathadder v3 kullanıyorum onu almak isterseniz sorularınızı cevaplayabilirim.
V3 kablosuz versiyonu bütçemin çok üzerinde, V2 kablosuz versiyonu ise taksit seçenekleri işin içine girince bana 3500'e mal oluyor. Maalesef bütçemi iki şekilde de epeyce aştığı için elemek durumundayım. Teşekkür ederim.

Şuan kendi faremle deneyince elimi tamamen yaslamadığımı, Claw Palm arası tuttuğumu fark ettim. DeathAdder ve Viper arasındaki farklar neler. Hangisi daha kaliteli olur?

Teşekkürler hocam.
Deathadder v3 kullanıyorum onu almak isterseniz sorularınızı cevaplayabilirim.

Şuan kendi faremle deneyince elimi tamamen yaslamadığımı, Claw Palm arası tuttuğumu fark ettim. Hatta sanırım Claw' a daha yakın, avcumu yaslamıyorum. DeathAdder ve Viper arasındaki farklar neler. Hangisi daha kaliteli olur?

Teşekkürler hocam.
Hocam ona fingertip deniliyor onun için viper daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı