Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Palm grip ile rahat olduğu da yazıyor hocam.
Hangi razer mouse buna yakın bi şekle sahip? Viper diye tahmin ediyorum. DeathAdder'ı ve buna benzeyen modeli deneyip ona göre Rapoo ya da Glorious arasında karar vermeyi düşünüyorum.

Şu an kullandığınız ve rahat ettiğiniz mouse varsa onunla shapeunu karşılaştırabiliriz hocam.
Kullandığım fareden pek memnun değilim ve maalesef Eloshapes'te mevcut değil. Lecoo MG1101 kullanıyorum

Hocam bence elinize uyar, uymazsa da belli bir süre kullandıktan sonra rahat edersiniz.

Rapoo VT9 modelleri genel olarak gpx 2'ye benziyor.
G Pro'yu da deneme şansım var hocam. Deneyimleyip karar vereceğim. Çok teşekkür ederim.

Rog Xhakram X Origin hakkında fikirleriniz neler. Evet fiyat farkı çok fazla ama bütçeyi arttırma şansı elde ettim. Tasarımı tam istediğim gibi ve cihazım da ROG olduğu için hoşuma gidiyor. Ağırlık konusu benim açımdan bir problem değil. Bağlantı türleri ve şarjı kullanımıma uygun.
@Yuiis hocam en sevdiğim inceleme sayfası demiştiniz, 5 yıldız vermişler.
@enzyyx

@kxy @magnifique25

ROG xhakram X Origin hakkında fikirleriniz neler. Evet fiyat farkı çok fazla ama bütçeyi arttırma şansı elde ettim. Tasarımı tam istediğim gibi ve cihazım da ROG olduğu için hoşuma gidiyor. Ağırlık konusu benim açımdan bir problem değil. Bağlantı türleri ve şarjı kullanımıma uygun.
@Yuiis hocam en sevdiğim inceleme sayfası demiştiniz, 5 yıldız vermişler.
@enzyyx

@kxy @magnifique25

Fiyatına göre değmez gibi geldi hocam, F/P oranı çok iyi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı