Razer Viper'dan Logitech G Pro Wireless'a geçilir mi?

Kuntay Yılmaz

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2-3 haftadır beri elimde olan bir mouse ve şekli gerçekten mükemmel. Ancak mouseun sağ kliğinde sol kliğine göre bir farklılık var. biraz daha zor basılıyormuş gibi. İnternette bunun genel bir problem olduğunu gördüm. İade edip Logitech G Pro Wireless alınır mı diye düşünüyorum. Claw/Palm arası hybrid tutuyorum ve elim 16.5/9 CM büyüklüğünde. G Pro Wireless'ın şekli elime uymazsa diye korkuyorum. Sizce alınır mı? Logitech G Pro Wireless yoksa Razer Viper ile devam mı etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası eskiden Wireless düşünüyordum fakat şu an kendim bant ile bungee benzeri bir şey yaptım sanki Wireless gibi hissettiriyor. G Pro Wireless seçersem eğer şeklinden ve optiklerinden ötürü seçebilirim sonuçta profesyonel oyuncuların çoğu şu an bu mouse u kullanıyor. Ya da sadece viperımın skatezlerini değiştirip devam da edebilirim.

GPW güzel ama elinizdeki Viper da güzel fare. Bahsettiğiniz sorun rattle. Bütün Viper modellerinde var. Almışsınız artık kafaya takmadan keyfinize bakmanızı öneririm ki zaten kablosu da gayet güzel. Ha çok rahatsız ediyor kullanamıyorum derseniz tabii ona bir şey diyemem.

GPW güzel ama elinizdeki Viper'da güzel fare. Bahsettiğiniz sorun rattle. Bütün Viper modellerinde var. Almışsınız artık kafaya takmadan keyfinize bakmanızı öneririm ki zaten kablosu da gayet güzel. Ha çok rahatsız ediyor kullanamıyorum derseniz tabii ona bir şey diyemem.

LOL oyuncusu olduğum için neredeyse her saniye sağ K'lik basmak zorundayım ve hızlı olması benim için önemli böyle olunca sanki daha kuvvetli basmam gerekiyormuş gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı