Razer vs SteelSeries vs Corsair

Apex PRO omni point switch ile geliyor. Diğer markalarda bununla kıyaslanabilecek (çalışma şekli ve basım hissi olarak) model yok. Hazır klavyeler arasında basım hissi olarak belki en iyi switchler denebilir omnipoint switchler için. Clicky switch seviyorsanız durum farklı tabi.

Apex Pro omni point Switch ile geliyor. Diğer markalarda bununla kıyaslanabilecek (çalışma şekli ve basım hissi olarak) model yok. Hazır klavyeler arasında basım hissi olarak belki en iyi Switch'ler denebilir omnipoint Switch'ler için. Clicky Switch seviyorsanız durum farklı tabii.

Tactile ve sesli seviyorum fakat bu dev teknoloji için ödün verebilirim, tabii ki bundan.

Apex Pro omni point Switch ile geliyor. Diğer markalarda bununla kıyaslanabilecek (çalışma şekli ve basım hissi olarak) model yok. Hazır klavyeler arasında basım hissi olarak belki en iyi Switch'ler denebilir omnipoint Switch'ler için. Clicky Switch seviyorsanız durum farklı tabii.

Basım hissiyatı ve geri dönütleri kuvvetli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer önerimdir çok sağlam bir firma yanii ürünleri cidden sağlam aldığın zaman iyi kullanırsan 3 4 yıl bile götürmesi vardır Corsair gibi firmalarda kalitelidir ama demir başı Razer.

Razer önerimdir çok sağlam bir firma yanii ürünleri cidden sağlam aldığın zaman iyi kullanırsan 3 4 yıl bile götürmesi vardır Corsair gibi firmalarda kalitelidir ama demir başı Razer.

Razer almayacağım maalesef, çok fazla kötü yorum var.

Razer BlackWidow Chroma (Green Switch), SteelSeries Apex M800, SteelSeries Apex M750, SteelSeries Apex 7 (şu anda kullanıyorum) ve Corsair K70 mk. 2 Low profile klavyelerini kullandım bu 3 markadan. Aralarında en çok Corsair'ı daha çok sevdiğimi söyleyebilirim ama bende set takıntısı olduğu için Arctis Pro Wireless kulaklığı nedeniyle SteelSeries'e döndüğümde değiştirdim.

Sevmediğim tek klavye BlackWidow Chroma oldu, Switch'lerde takılı kalma sorunu vardı. Sadece bende değil, sadece benim etrafımdan 4 kişide daha bu sorun oldu, internette zaten gırla var. Belki Green harici diğer Switch'lerde olmayabilir, onları kullanmadım.

Razer anahtarlarını değiştirdi. Razer BlackWidow Elite'i biliyor musunuz? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer anahtarlarını değiştirdi. Razer BlackWidow Elite'i biliyor musunuz? Alınır mı?

Razer'ı aklından sil yeter zaten bilindik marka diye güvenip alıyorlar sende tuzağa düşme bir ara bende düşünüyordum direk u dönüşü yaptım.

Tactile ve sesli seviyorum fakat bu dev teknoloji için ödün verebilirim, tabii ki bundan.

Sesli klavye arıyorsan SteelSeries arasından en çok ses çıkaran Apex Pro. Apex 7 daha çok mekanik sesli çıkarıyor Click şeklinde çıkarıyor fakat Apex Pro biraz sanki mekanik değilmiş gibi ses veriyor fakat benim önerim Apex Pro omnipoint tuşlar ne kadar derin ya da ince basacağını olduğunu ayarlayabiliyorsun.

Biraz uzun gözüküyor fakat okuyunca hızlı oluyor yazımı :D.
bunlar da ses test leri apex 7:blue swich
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Razer'ı aklından sil yeter zaten bilindik marka diye güvenip alıyorlar sende tuzağa düşme bir ara bende düşünüyordum direk u dönüşü yaptım.

Sesli klavye arıyorsan SteelSeries arasından en çok ses çıkaran Apex Pro. Apex 7 daha çok mekanik sesli çıkarıyor Click şeklinde çıkarıyor fakat Apex Pro biraz sanki mekanik değilmiş gibi ses veriyor fakat benim önerim Apex Pro omnipoint tuşlar ne kadar derin ya da ince basacağını olduğunu ayarlayabiliyorsun.

Biraz uzun gözüküyor fakat okuyunca hızlı oluyor yazımı :D.
anladım,yani clicky ve sesli klavye sevgimden ödün vereceğim sizce hak edermi yani,biraz şey diye düşündüm tuşları ayarlasak ne işimize yarıyacak ? çok önemli bir şey ise apex pro alacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı