RDR 2 90 TL Epic Games vs 150 TL Steam

Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi RDR2'yi Epic Games üzerinden 90 TL'ye almak mı yoksa Steam üzerinden 150 TL'ye almak mı daha mantıklı ve iyi olur?

Vallahi iki platformdanda oyun alıyorum hiçbir fark yok Epic Games'ten yapıştırın kalan 60 TL ile de 120 TL'lik başka oyun alırsınız.
 
Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi RDR2'yi Epic Games üzerinden 90 TL'ye almak mı yoksa Steam üzerinden 150 TL'ye almak mı daha mantıklı ve iyi olur?
Bu diğer arkadaşların da belirttiği gibi tercih meselesi. Ben sonbahar indirimlerinde 150 liraya steamden almıştım. Bu sadece bende olabilir bilmiyorum ama örneğin steamden witcher 3 alan arkadaşımın bilgisayarında 50 GB yer kaplıyor epicten alan benim bilgisayarımda 77 GB yer kaplıyor bu GTA 5'te de aynı. Steam arayüz olarak, başlatma hızı olarak, indirme hızı olarak daha iyi ama tabii ki bütçe de önemli bir faktör.
 
Steam'den alınca ne değişiyor ? Yorum yazıcam falan diyorsan, arkadaşlara hava atarım diyorsan, senin için önemliyse steamden al, yoksa aynı oyuna neden fazla para veresin ?
Epic Steam'e göre daha çok hatası bulunan daha az performans veren daha kötü bir launcher ama bu kadar fiyat farkı olunca bende epic games den alırdım.
 
Ha Steam ha Epic Games. Oyunlar tamamen aynı, mağazalar sadece birer aracı oyun üzerinde hiçbir etkisi yok. Yok bu böyle yok şu şöyle demeye hiç gerek yok. Aksine böyle rakipler bizim için iyi, Epic Games'te 60 TL'ye oyunu alabileceksin yoksa Steam'da 150 TL'ye almak zorunda kalacaktın. Bakarım kim kupon veriyor, nerede ne kadar indirim var, kim daha uyguna veriyor, karar verir satın alırım. Zaten oyunu aldıktan sonra tek yaptığın başlat tuşuna basmak, devamında zaten oyunun içindesin mağaza ile alakan olmuyor
 
Arkadaşlar ben de Epic'den alma taraftarıyım ama Steam'den alanlara da hakaret etmeye gerek yok. Bazıları gerçekten sadece tek çatı altında oyunlarını toplamayı seviyor. (Hatta sırf bu sebepten Ubisoft, EA oyunlarının zamanında Steam'den kaldırılmasından dolayı almamış bir sürü kişi var) Eskiden oyunların CD'leri koleksiyon yapılırdı şimdi de bu platformların kütüphanelerinde dijital koleksiyon yapılıyor. Parası olan fazla verip Steam'den alabilir. Çok takılmayın.

Bir de Epic ile Steam arasında ciddi fark var. Oyunlar özünde değişmiyor ama oyunları Epic'de indirmek bir işkence, bir kere internetimin tüm hızını kullanmıyor. İkincisi indirmenin ne zaman biteceğini söylemiyor. (Saat olarak) Üçüncüsü bir güncelleme geliyor launcher sapıtıyor. Kısacası platformlar arası fark indirme ve sosyal anlamda boy gösteriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı