Almancı zihniyeti olsa Türkiye ekonomisi çok iyi derdi. Ben 50 lira para mı diyorum. Akli dengen yerinde mi?Tipik almancı zihniyeti işte ne beklersin.![]()
Almancı zihniyeti olsa Türkiye ekonomisi çok iyi derdi. Ben 50 lira para mı diyorum. Akli dengen yerinde mi?Tipik almancı zihniyeti işte ne beklersin.![]()
Küçümsediğin para için saatlerce çalışan insanlar var. Senin ki pek yerinde gözükmüyor, insanlara yukardan bakmayı bırak.Almancı zihniyeti olsa Türkiye ekonomisi çok iyi derdi. Ben 50 lira para mı diyorum. Akli dengen yerinde mi?
Oyunu yedeklemeye ne gerek var? Save dosyası boşuna mı duruyor?Steam'dan al. RDR 120GB bir oyun ve Epic'de oyun yedekleme gibi bir şey yok. Atıyorum oyunu D'ye attın, formatta C'yi formatladın ama RDR2'yi Epic'e tanıtamazsın sonradan.
Epic'ten almış biri olarak söylüyorum.
Fanboy.Nereden aldın?
Epic'ten bedava verseler bile gider oyunu indirimsiz haliyle Steam'den alır oynarım.
Sade dosyasını yedeklemekten bahsetmediğimi sen de biliyorsun. Oyunun D diskinde, bilgisayara format atman gerekti, C diskini formatladın sonra sistemini açtın. Steam'de oyun dosyalarını doğrulayabiliyorsun, Epic'de yok o.Oyunu yedeklemeye ne gerek var? Save dosyası boşuna mı duruyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.