Oyun RDR 2 Epic Games'te 99 TL!

Evet ben Türkçe dil desteği olmayan oyunlara para vermiyorum verirsemde bu Steam için veya Online için oluyor. Yapımcı madem beni düşünmüyor bende onu düşünmüyorum.
Bu durumda yapacağın şey oyunu almamak olur. Yapımcı beni düşünmüyor ben de onu düşünmem diye sözde tavır gösteriyorsunuz ama oyunu para vermeden oynamak nedense yanlış bir şey gibi gelmiyor. Bu kadar kararlısın madem seni düşünmeyen yapımcıya tavır koymakta, oyununu da oynamazsın. Senin yaptığın tavır koymak olmuyor.

Bu durumda yapacağın şey oyunu almamak olur. Yapımcı beni düşünmüyor ben de onu düşünmem diye sözde tavır gösteriyorsunuz ama oyunu para vermeden oynamak nedense yanlış bir şey gibi gelmiyor. Bu kadar kararlısın madem seni düşünmeyen yapımcıya tavır koymakta, oyununu da oynamazsın. Senin yaptığın tavır koymak olmuyor.

Dostum yıllardır emek emek deyip duruyorsunuz Windows'u 50 TL'lik keyle kullanıyorsunuz hiçbirinizin WinRAR'ı orijinal değil de oyunlara gelince mi emek oluyorsunuz ister katılın ister katılamayın bu yapımcılar Türk oyuncuları düşünmüyor ne Türkçe yama ne özel fiyatlandırma her yeni oyun çıktığında yamalarla uğraşıp duruyoruz emek konusuna gelince ister inan ister inanma hayatımda hiç RDR2 oynamadım.

Dostum yıllardır emek emek deyip duruyorsunuz Windows'u 50 TL'lik keyle kullanıyorsunuz hiçbirinizin WinRAR'ı orijinal değil de oyunlara gelince mi emek oluyorsunuz ister katılın ister katılamayın bu yapımcılar Türk oyuncuları düşünmüyor ne Türkçe yama ne özel fiyatlandırma her yeni oyun çıktığında yamalarla uğraşıp duruyoruz emek konusuna gelince ister inan ister inanma hayatımda hiç RDR2 oynamadım.
WinRAR kullanmıyorum, ücretsiz alternatifi olan 7Zip kullanıyorum. WinRAR ile ilgili de başka bir konu var, açıklarım da uzun olur, gerek yok o yüzden. Windows keyler de yasal, çoğu Avrupa ülkesinde olduğu gibi. Kaldı ki ben fiyatı pahalı olduğu için korsan kullanan kimseye laf etmedim burada ki bana korsan vs orijinal konusu açıyorsun da benim ne kullandığıma getiriyorsun. Konuyu kişiselleştiriyorsun gereksiz yere.

Eğer imkanın varsa, 98-99 TL'ye bu oyunu alabilecekken almayıp korsan kullanıyorsan sen bu adamın cebine normalde girecek parayı vermemiş oluyorsun. İmkanı olmadığı için alamayan kişi ise zaten parası olmadığı için potansiyel müşteri dahi değil. Bilmem kaç bin TL'lik Windows ile 98-99 TL'lik oyunu kıyaslıyorsun, biraz daha mantıklı karşılaştırmalar lütfen. Konu senin oyunu oynayıp oynamamandan bağımsız. Epic'ten alacağıma korsan oynarım şeklindeki düşüncenin yanlışlığını konuşuyoruz sadece. RDR2 olmaz, başka 98-99 TL'lik bir oyun olur bu.

WinRAR kullanmıyorum, ücretsiz alternatifi olan 7ZIP kullanıyorum. WinRAR ile ilgili de başka bir konu var, açıklarım da uzun olur, gerek yok o yüzden. Windows keyler de yasal, çoğu Avrupa ülkesinde olduğu gibi. Kaldı ki ben fiyatı pahalı olduğu için korsan kullanan kimseye laf etmedim burada ki bana korsan vs orijinal konusu açıyorsun da benim ne kullandığıma getiriyorsun. Konuyu kişiselleştiriyorsun gereksiz yere.

Eğer imkanın varsa, 98-99 TL'ye bu oyunu alabilecekken almayıp korsan kullanıyorsan sen bu adamın cebine normalde girecek parayı vermemiş oluyorsun. İmkanı olmadığı için alamayan kişi ise zaten parası olmadığı için potansiyel müşteri dahi değil. Bilmem kaç bin TL'lik Windows ile 98-99 TL'lik oyunu kıyaslıyorsun, biraz daha mantıklı karşılaştırmalar lütfen. Konu senin oyunu oynayıp oynamamandan bağımsız. Epic'ten alacağıma korsan oynarım şeklindeki düşüncenin yanlışlığını konuşuyoruz sadece. RDR2 olmaz, başka 98-99 TL'lik bir oyun olur bu.

Bu konuyu daha fazla tartışmayacağım kim ne istiyorsa kullansın beni ilgilendirmez Epic Games gibi rezalet bir platformdan oyun alınmaz bence Steam indirimlerini bekleyin.

Evet ben Türkçe dil desteği olmayan oyunlara para vermiyorum verirsemde bu Steam için veya Online için oluyor. Yapımcı madem beni düşünmüyor bende onu düşünmüyorum.

Epic'ten oynamanın bir artısını söyler misiniz?
Türkçe dil desteği olmayan hiçbir oyunu oynamazsın olur biter. Korsan oynaman bu adamların bu oyunlara dil desteği koyacağı anlamına gelmiyor.
Ben Epic'ten daha önce 1-2 oyun almışımdır. Bunun sebebi de gerçekten oyunların UCUZ olması. Yoksa Steam'in size göre artı olarak sunduğu hiçbir özelliği kullanmıyorum mesela kartlar cartlar curtlar. En baba bunları satışa koyup 10-15 TL alıyorum yer yer. Çok önemli değil benim için ordan gelecek paralar.

Az önce saydım, benim bilgisayarımda Epic Games'in açılması tam 20 saniye sürüyor, Steam'ın açılması ise tam 10 saniye. Oyunu nereden aldığınız fark etmeksizin her türlü Rockstar Launcher kullanacağınız için çok fark da olmuyor.
Türkçe dil desteği olmayan bir oyunu almayarak nasıl bir mesaj iletmeye çalışıyorsunuz anlamadım.
Bu fiyata rağmen Epic Games'den almam diyenler Epic Games ile hasım falan olmuş galiba.

Kendi adına konuş ben windowsu gayet orjinal kullanıyorum winrar değil 7zip kullanıyorum.
Türkçe yamayla uğraşma sebebimiz nerdeyse herkesin korsan indirmesi ben de şirket olsam 5 dolara oyun sattığım yine de korsan indirilen bir ülkeye yama çıkartmazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı