RDR 2 FPS düşmesi sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

ugurbaba

Hectopat
Cümleten s. A arkadaşlar öncelikle sistemimi belirtim;
8 GB RAM DDR3 666.5MHz Dual Channel.
i7 3770 3.40 GHz.
RX 570 4 GB Armor.
500 Watt PSU
1TB Hard Disk
Arkadaşlar ne yaptıysam bir türlü sorunu çözemedim. Aklınıza gelecek ehrşeyi yaptım. Hizmetelrden işlemciyi sömüren uygulamaları kapattım, optimizasyon ayarlarını denedim, az da olsa kekemeliği düşürdüm bir ara tam düşürdüm ama sonra bir şeyler kurcaladım tekrardan sorun almaya devam ettim. BIOS'umu güncelledim ACHI/SATA ya geçtim ama nafile, bu oyun kadar sorunlu bir oyun görmedim. Varmı daha değişik işe yarıyan bir özellik vs?
Bakın Burada'da YouTube kanalım var orada paylaşttım oynanız videosunu kullanımları her şeyi var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Normal bir sistemde yaklaşık 2133 Mhz ile 3600 Mhz değerleri arasında ram frekans hızı olur. Görünüşe bakılırsa ram frekansınız (Mhz) çok az.
Peki ne önerirsiniz? ram olarak
Onu o şekilde düşünmeyin. İnternette birkaç RAM mhz karşılaştırma testi izleyin. 2400 mhz ve 3200 mhz arasında bile büyük farklar var.Sizinki ise 666.5 mhz.

Şu videoya bakabilirsiniz örneğin.
Sorun ram diyorsunuz yani?
Onu o şekilde düşünmeyin. İnternette birkaç RAM mhz karşılaştırma testi izleyin. 2400 mhz ve 3200 mhz arasında bile büyük farklar var.Sizinki ise 666.5 mhz.

Şu videoya bakabilirsiniz örneğin.
Bir şey daha soracağım frakans arttırma gibi vs.şeyler var ram olarak onlar için ne düşünüyorsunuz yapayımmı idaren yoksa ne öneririsiniz?

Son düzenleme:
Eğer imkanınız varsa bir arkadaşınızdan veya internet cafeden rica etseniz verirlerse sorun anlaşılır ramden olup olmadığı.
Anakartın modelini söylerseniz belki yardımcı olurum. Bu arada ram frekans değerini nereden öğrendiniz?

Son düzenleme:
Eğer imkanınız varsa bir arkadaşınızdan veya internet cafeden rica etseniz verirlerse sorun anlaşılır ramden olup olmadığı.
Anakartın modelini söylerseniz belki yardımcı olurum. Bu arada ram frekans değerini nereden öğrendiniz?
Engel yemiştim kb bence ramden kaynaklanıyor 666.5 1333mHz yapıyormuş herhalde rdr2 için yetmiyor ayarlarım düşükte birde

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı