Bak gerçekten kendi fikrini belirtirsin arkadaşlar ben böyle hissediyorum dersin eyvallah. Hikayesi benim için berbat dersin, eyvallah. "yere göğe sığdıramadığınız oyun bu mu?", "hikayesi asla sizi ayakta tutacak hırslandıracak motive edecek merak ettirecek bir hikaye değil." gibi genel cümleler kuramazsın. Bence diyebilirsin sadece. Bu şekilde bir yazım şeklini nefret kusma eylemi olarak görüyorum ben. Geçen Elden Ring için açılan konuyla birebir bir yazım var. Eleştiri var eleştiri var.
Şimdi gelelim bahsettiğin şeylere. Morgan olarak oynuyorum tam yükseleceğim, morgan ölüyor demişsin. Ulan morgan ölene kadar tüm oyunu bitirdin zaten daha neyin yükselmesi? Sanki morgan oyunun ortasında ölmüş de hikayeye başka bir karakterle devam etmek zorunda kalmışsın gibi konuşmuşsun. Morgan öldüğünde yaklaşık olarak oyunun %75-80 civarını bitirmiş oluyorsun zaten. John'la devam ettiğimiz bölümlerde keşke morgan olsaydı dediğin neresi var mesela? Ben de oynarken morgan ile çok güzel bir bağ kurmuştum ama öldü diye lan ne biçim oyun bu demedim. Pire için yorgan yakmanın manası ne?