Sürprizbozan RDR 2 hayal kırıklığı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Witcher 3'ten sonra RDR'nin hikayesi o kadar iyi gelmiyor. Ama görevleri ve mekaniklerine lafım yok, olamaz da. Oyunu kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın. Oyun muhteşem zaten.

Moderatörlere söyleyelim konuyu kapatsınlar o zaman, kimsenin yanıt vermesini istemediğin mesajlar yazmak istiyorsan aç not defterini dök içini oraya burada konu açmanın manası yok. Ha açıyorsan da gelecek her türlü cevabı kabul görmen gerekir.

Ek olarak, kendiniz gibi düşünmeyen her insana fanatik muamelesi yapmaktan da vazgeçin çünkü kimse senin gibi düşünmek zorunda değil.

Hayır anlamadım çünkü söylediklerin doğru değil. Gerçekçi mekanikler!= hantal. Bilmem anladın mı?

Mekaniklerin gerçekçi olması icin hantal değil ustaca gerçek hayatta olduğu gibi olması gerekiyor ve oyunda uzaktan yakından alakası yok kovboylar silahlarını hızlı çekmesi ile meşhurlardır bunu herkes bilir bu oyundaki gibi 2 saat sürmez.

Aynen öyle aşırı komik oluyorlar. 2 saattir RDR2 savunuyorlar resmen gülerek okuyorum artık. Aile fertlerinden birisi olsa bu kadar savunmaz adamlar.

Ne bilgin var konu hakkında ne de fikrin. Sırf külüstür bilgisayarınla RDR 2'yi kasmadan oynayamadın diye hırsını çıkarmak için zırvalıyorsun arkadaş. Kendini küçük düşürme bu kadar saçmalayarak. Yazdıklarının ek olarak konuya hiçbir katkısı yok ve bence ceza falan alman lazım konuyu baltalamaktan, gereksiz mesaj yazmaktan.

Mekaniklerin gerçekçi olması icin hantal değil ustaca gerçek hayatta olduğu gibi olması gerekiyor ve oyunda uzaktan yakından alakası yok kovboylar silahlarını hızlı çekmesi ile meşhurlardır bunu herkes bilir bu oyundaki gibi 2 saat sürmez.
Valla dostum üşenmesem veya değeceğini bilsem oyunu açar silah çekme animasyonunu videoya kaydeder atardım sana burada ama gerçekten değeceğini düşünmüyorum ya, takıl kafana göre.

"RDR2 çok yavaş"
- Ben 10 Şimşek Hız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı