Moderatörlere söyleyelim konuyu kapatsınlar o zaman, kimsenin yanıt vermesini istemediğin mesajlar yazmak istiyorsan aç not defterini dök içini oraya burada konu açmanın manası yok. Ha açıyorsan da gelecek her türlü cevabı kabul görmen gerekir.
Ek olarak, kendiniz gibi düşünmeyen her insana fanatik muamelesi yapmaktan da vazgeçin çünkü kimse senin gibi düşünmek zorunda değil.
Hayır anlamadım çünkü söylediklerin doğru değil. Gerçekçi mekanikler!= hantal. Bilmem anladın mı?
Aynen öyle aşırı komik oluyorlar. 2 saattir RDR2 savunuyorlar resmen gülerek okuyorum artık. Aile fertlerinden birisi olsa bu kadar savunmaz adamlar.
@Walter H. White arkadaşımız daha dün RDR 2'yi inceleyen roman yazdı bu forumda. Bugün oyun 2 satırlık incelemeyle çöp ilan edildi. Trol konu mu acaba diye düşünmedim değil.
Valla dostum üşenmesem veya değeceğini bilsem oyunu açar silah çekme animasyonunu videoya kaydeder atardım sana burada ama gerçekten değeceğini düşünmüyorum ya, takıl kafana göre.Mekaniklerin gerçekçi olması icin hantal değil ustaca gerçek hayatta olduğu gibi olması gerekiyor ve oyunda uzaktan yakından alakası yok kovboylar silahlarını hızlı çekmesi ile meşhurlardır bunu herkes bilir bu oyundaki gibi 2 saat sürmez.
Bu Batman nasıl ölür demek gibi bir şey bence.Ne yani hikâye Arthur ölüyor diye kötü mü?Alışmışsınız tabii süper kahraman filmlerine, karakter önüne gelen herkesi yensin her şeyi kazansın istiyorsunuz. RDR 2'nin hikâyesi öyle bir hikâye değil.
Bu Batman nasıl ölür demek gibi bir şey bence.![]()
Gotham Knight'ta Batman yok ama oyun yine de çöp mesala orası ayrı.Benzer. Ben de Batman'i severim mesela ama "Niye öldü şimdi bu ya, Batman öldüyse hikâye kötü abi." demem mesela![]()
Hey hey hey, çöp diyemezsin çünkü oyun hızlı mekaniklere sahip. Yeni nesil oyun inceleme standartları işine geliyorsa.Gotham Knight'ta Batman yok ama oyun yine de çöp mesala orası ayrı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.