Sürprizbozan RDR 2 hayal kırıklığı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şurada 2 saattir bilmiş bilmiş yorum yapan 3-5 kişi var. Kendilerini biliyorlar. Ailesinden birisi olsa bu kadar savunmazlar 2 saattir ölümüne RDR2 savunuyorlar şaka gibisiniz resmen. Bu saatte işiniz mi yok sizin anlamadım ki ben. Rockstar para mı veriyor size? Yani artık konuyu uzatmanın anlamı yok. Adam beğenmedim demiş tamam bitti bu kadar the end artık. Hala onu diyemezsin bunu diyemezsin yazıp duruyorsunuz arkadaşım ya :) az kaldı birazdan sen ketöcüsün diyeceksiniz :D

Şurada 2 saattir bilmiş bilmiş yorum yapan 3-5 kişi var. Kendilerini biliyorlar. Ailesinden birisi olsa bu kadar savunmazlar 2 saattir ölümüne RDR2 savunuyorlar şaka gibisiniz resmen. Bu saatte işiniz mi yok sizin anlamadım ki ben. Rockstar para mı veriyor size? Yani artık konuyu uzatmanın anlamı yok. Adam beğenmedim demiş tamam bitti bu kadar the end artık. Hala onu diyemezsin bunu diyemezsin yazıp duruyorsunuz arkadaşım ya :) az kaldı birazdan sen ketöcüsün diyeceksiniz :D
Şu hayatta 2 şeye bayılırım
1- rockstar fanları
2- Nvidia fanları
Gönülden bağlı olurlar.

Okuduğunu bile anlayamıyorsun, kendimle çeliştiğim tek bir nokta dahi yok. Yorumumun hiçbir noktasında RDR2'yi herkes beğenmek zorunda gibi bir cümle kurmadım ben ama sen bir yerlerden çıkartmışsın bunu.

Kalite ile zevk/keyif/istek/beğenmek veya beğenememek aynı şey değildir. Yine aynı örnekten yola çıkarak açıklamaya çalışayım, sen Rampage ürünlerini çok seviyor olabilirsin ancak sırf sen seviyorsun diye Rampage ürünleri Logitech'den daha kaliteli ürünler olmazlar çünkü kullandıkları bileşen ortadadır. O işten anlayan herkes hangisinin daha kaliteli olduğunu hemen anlar, işten anlamayanlar da kaliteli olan ürünlere kalitesiz derler işte aynı bu konuda olduğu gibi.

Hantal, ağır mekanikler ve karışık hikaye = kalitesiz demek için yeterli Rampage ürünlerindeki hammade kalitesiz oldugu gibi bilmem anladın mı?

Bu platform bir tartışma platformu, meclise girip siz neden öpüşüp koklaşmıyorsunuz diye de soruyor musun?

Ciddi söylüyorum beyler ben tatmin edici yüzümü güldürücü oh be dedirtici bir son göremedim ve oyunu en iyi son ile bitirdim saygınlık barım sondaydı. Bakın kaliteli çok kaliteli her anlamda fakat abartıldığı kadar hikaye anlamında asla değil. Senaryo çok tahmin edilesi sürpriz çok az var. Ve hep iç karartıcı bir atmosferde ilerliyor başlangıçta o kadar kalabalık bir güzel topkulukken sonrasında darma duman bir hale dönüyor herkes birbirini vuruyor bir süre sonra grup içi çatışmalar etkilemez oldu.
RDR 2 Arthur'un hikayesinin yanında bir ailenin yıkılış hikayesini de anlatıyor. Önceki oyundan herkesin aşina olduğu karakter yerine sıfırdan bir karakter yaptılar ve Arthur, John'dan çok daha etkili bir karakter olup hafızalara kazandı. Kaç oyun var bunu yapabilen? Mesela Witcher 4'te Geralt yerine gelecek karakteri Geralt'tan daha çok sevecek miyiz?

Ayrıca kaç oyun hem ana karakterin hikayesini, hem de bir ailenin hikayesini anlatabiliyor? Başlangıçta sessiz soluksuz bir kadın olan Sadie Adler oyun sonlarına doğru çılgın bir kovboya dönüşüyor. Diğer karakterlerin de değişimine şahitlik ediyoruz. Kaç oyun yan karakterlerin bu kadar değiştiğini hissettiriyor? Evet hikaye çok sürpriz barıdındırmıyor ama bu oldukça etkileyici olduğunu değiştirmez. Kötü sonla bitti diye hikaye kötü demen doğru olmamış.

Moderatörlere söyleyelim konuyu kapatsınlar o zaman, kimsenin yanıt vermesini istemediğin mesajlar yazmak istiyorsan aç not defterini dök içini oraya burada konu açmanın manası yok. Ha açıyorsan da gelecek her türlü cevabı kabul görmen gerekir.

Ek olarak, kendiniz gibi düşünmeyen her insana fanatik muamelesi yapmaktan da vazgeçin çünkü kimse senin gibi düşünmek zorunda değil.

Hantal, ağır mekanikler ve karışık hikaye = kalitesiz demek için yeterli Rampage ürünlerindeki hammade kalitesiz oldugu gibi bilmem anladın mı?
Hayır anlamadım çünkü söylediklerin doğru değil. Gerçekçi mekanikler != hantal. Bilmem anladın mı?

Evet hikaye çok sürpriz barıdındırmıyor ama bu oldukça etkileyici olduğunu değiştirmez. Kötü sonla bitti diye hikaye kötü demen doğru olmamış.

Bence oyunun sonunda kulübeden Dutch'ın çıkıp Micah'yı vurması bile diğer birçok oyunun sürprizlerinden daha iyi. Dutch'ın hikâyesi ilk oyunla devam ettiği için finalde onu görebilmeyi hiç beklememiştim.

Bu incelemeden çıkarım başka kişilerin incelemeline kulak asmamak. Kendim deneyimlemek.

Bu konu içeriği inceleme olarak kabul edilemez. Sırf kötülemek için o an aklına ne geldiyse yazmış. Ayrıca birkaç sayfa sonra da kendi yazdıklarıyla çelişen bir yorum da yapmış yani ciddiye alınacak hiçbir tarafı yok arkadaşın.

Şu hayatta 2 şeye bayılırım.
1- Rockstar fanları.
2- NVIDIA fanları.
Gönülden bağlı olurlar.

Aynen öyle aşırı komik oluyorlar. 2 saattir RDR2 savunuyorlar resmen gülerek okuyorum artık. Aile fertlerinden birisi olsa bu kadar savunmaz adamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı