Sürprizbozan RDR 2 hayal kırıklığı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şurada 2 saattir bilmiş bilmiş yorum yapan 3-5 kişi var. Kendilerini biliyorlar. Ailesinden birisi olsa bu kadar savunmazlar 2 saattir ölümüne RDR2 savunuyorlar şaka gibisiniz resmen. Bu saatte işiniz mi yok sizin anlamadım ki ben. Rockstar para mı veriyor size? Yani artık konuyu uzatmanın anlamı yok. Adam beğenmedim demiş tamam bitti bu kadar the end artık. Hala onu diyemezsin bunu diyemezsin yazıp duruyorsunuz arkadaşım ya az kaldı birazdan sen ketöcüsün diyeceksiniz
 
Şu hayatta 2 şeye bayılırım
1- rockstar fanları
2- Nvidia fanları
Gönülden bağlı olurlar.
 

Hantal, ağır mekanikler ve karışık hikaye = kalitesiz demek için yeterli Rampage ürünlerindeki hammade kalitesiz oldugu gibi bilmem anladın mı?
 
Bu platform bir tartışma platformu, meclise girip siz neden öpüşüp koklaşmıyorsunuz diye de soruyor musun?
 
RDR 2 Arthur'un hikayesinin yanında bir ailenin yıkılış hikayesini de anlatıyor. Önceki oyundan herkesin aşina olduğu karakter yerine sıfırdan bir karakter yaptılar ve Arthur, John'dan çok daha etkili bir karakter olup hafızalara kazandı. Kaç oyun var bunu yapabilen? Mesela Witcher 4'te Geralt yerine gelecek karakteri Geralt'tan daha çok sevecek miyiz?

Ayrıca kaç oyun hem ana karakterin hikayesini, hem de bir ailenin hikayesini anlatabiliyor? Başlangıçta sessiz soluksuz bir kadın olan Sadie Adler oyun sonlarına doğru çılgın bir kovboya dönüşüyor. Diğer karakterlerin de değişimine şahitlik ediyoruz. Kaç oyun yan karakterlerin bu kadar değiştiğini hissettiriyor? Evet hikaye çok sürpriz barıdındırmıyor ama bu oldukça etkileyici olduğunu değiştirmez. Kötü sonla bitti diye hikaye kötü demen doğru olmamış.
 
Moderatörlere söyleyelim konuyu kapatsınlar o zaman, kimsenin yanıt vermesini istemediğin mesajlar yazmak istiyorsan aç not defterini dök içini oraya burada konu açmanın manası yok. Ha açıyorsan da gelecek her türlü cevabı kabul görmen gerekir.

Ek olarak, kendiniz gibi düşünmeyen her insana fanatik muamelesi yapmaktan da vazgeçin çünkü kimse senin gibi düşünmek zorunda değil.

Hantal, ağır mekanikler ve karışık hikaye = kalitesiz demek için yeterli Rampage ürünlerindeki hammade kalitesiz oldugu gibi bilmem anladın mı?
Hayır anlamadım çünkü söylediklerin doğru değil. Gerçekçi mekanikler != hantal. Bilmem anladın mı?
 
Evet hikaye çok sürpriz barıdındırmıyor ama bu oldukça etkileyici olduğunu değiştirmez. Kötü sonla bitti diye hikaye kötü demen doğru olmamış.

Bence oyunun sonunda kulübeden Dutch'ın çıkıp Micah'yı vurması bile diğer birçok oyunun sürprizlerinden daha iyi. Dutch'ın hikâyesi ilk oyunla devam ettiği için finalde onu görebilmeyi hiç beklememiştim.
 
Bu incelemeden çıkarım başka kişilerin incelemeline kulak asmamak. Kendim deneyimlemek.

Bu konu içeriği inceleme olarak kabul edilemez. Sırf kötülemek için o an aklına ne geldiyse yazmış. Ayrıca birkaç sayfa sonra da kendi yazdıklarıyla çelişen bir yorum da yapmış yani ciddiye alınacak hiçbir tarafı yok arkadaşın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…