- Makaleler
- 23
Gotham Knight'ta Batman yok ama oyun yine de çöp mesala orası ayrı.![]()
Oyuna bakmadım bile. "Oyun çoklu kişiyle oynanacak." dediklerinde zaten kafamda bitirmiştim o oyunu.
Gotham Knight'ta Batman yok ama oyun yine de çöp mesala orası ayrı.![]()
Hızlı mekanik dediğin Arkham oyunlarında da mevcut. Rocksteady'nin yaptıklarına bayılıyorum ama Gotham Knights olmamış.Hey hey hey, çöp diyemezsin çünkü oyun hızlı mekaniklere sahip. Yeni nesil oyun inceleme standartları işine geliyorsa.
Hey hey hey, çöp diyemezsin çünkü oyun hızlı mekaniklere sahip. Yeni nesil oyun inceleme standartları işine geliyorsa.
Hızlı mekanik dediğin Arkham oyunlarında da mevcut. Rocksteady'nin yaptıklarına bayılıyorum ama Gotham Knights olmamış.
Arkham Knighttaki Red hood kıyafeti olsaydı keşke.Oyuna bakmadım bile. "Oyun çoklu kişiyle oynanacak." dediklerinde zaten kafamda bitirmiştim o oyunu.
"Ne çöpü RDR 2'den daha iyi, hızlı hızlı dövüşmek var oyunda."
![]()
![]()
Arkadaş ironi yapıyor zaten.
İroni diyeceğim ama 2 gündür bunu yapıyorsun gerçek galibaYeterince hızlı değil GoW daha hızlı 1 numara.
Arkham Knight'taki Red hood kıyafeti olsaydı keşke.Sırf Red Hood için oynardım.
Nasıl ya, 1 numara olamaz ki Sonic daha hızlı değil mi? 1 numara Sonic olmalıydı.Yeterince hızlı değil GoW daha hızlı 1 numara.
Evet çok iyi oyun incelemenizi okumuştum zaten. Arkham Knight çok havalı ve çok iyi bir karekter ama sonlarda okadar intikam isteyen birinin ağlaması hoş olmadı.Arkham Knight iyi oyundu ya, bir ara tekrar oynamam lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.