RDR 2 Nasıl Oynanmalı?

Picky

Megapat
Yer
Denizli
Selam,

Oyuna yeni başladım fakat nasıl kararlar vermeliyim emin olamıyorum. Gerçek hayatımda çok duygusal ve vicdanlı biriyimdir. Birkaç yerde kötü bir kovboycasına seçimler yaptım ve ardından pişman oldum. Yaptığım seçimler oyuna ne kadar etki ediyor? Sevilmeyen ya da cezalandırılmak için aranan biri haline gelir miyim oyunda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Oyuna yeni başladım fakat nasıl kararlar vermeliyim emin olamıyorum. Gerçek hayatımda çok duygusal ve vicdanlı biriyimdir. Birkaç yerde kötü bir kovboycasına seçimler yaptım ve ardından pişman oldum. Yaptığım seçimler oyuna ne kadar etki ediyor? Sevilmeyen ya da cezalandırılmak için aranan biri haline gelir miyim oyunda?
Yaptığın seçimler oyunun sonunu belirler. Her zaman için yüksek onurlu birisi ol, biraz oyunda ilerleyince Saint Dennis diye bi yer açılıyor mapde. Oradaki insanlara selam ver onurunu en kolay böyle yükseltebilirsin.

Selam,

Canın nasıl istiyorsa öyle oyna hocam yaptıklarının sonuçlarını görmek, bunlarin işine yaramasi veya pişman etmesi zaten eğlenceli kısmı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı