RDR 2 Online altın barlar yerinde yok

Hagu

Hectopat
Bu video üzerinden yıkık trene gittim fakat altın barlar ve diğer eşyalar yerinde yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video üzerinden yıkık trene gittim fakat altın barlar ve diğer eşyalar yerinde yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Story mode çünkü.

Eğer eşya bulup satmak istiyorsan collector mesleğini açabilirsin.

Story mode çünkü.

Eğer eşya bulup satmak istiyorsan collector mesl.

Oyunda ne yapacağımı daha bulamadım bounty hunter yapacağım fakat 15 altın istiyor nereden bulabilirim? 6 saat oynamışım daha bir şey yapmadım story girmiyorum zamanım yok diye şu an Online takılıyorum.

Oyunda ne yapacağımı daha bulamadım bounty hunter yapacağım fakat 15 altın istiyor nereden bulabilirim? 6 saat oynamışım daha bir şey yapmadım story girmiyorum zamanım yok diye şu an Online takılıyorum.

Posse up girip başkalarıyla altın kasıp bountyi açın bountyi dışında altın veren meslek yok zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı