Sürprizbozan RDR 2 oyun kaderi belirleme

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu bozarak buga sokarak adamı kurtaramazsın. Bu sırf clickbait.

Vallahi o son beni de bayağı etkilemişti, oyunu aslında orada bitirmeleri gerekirken uzatmışlar. Çok gereksiz olmuş o sahneler. Uzayacak kısımı, daha önceden oynatabilirlemiş.

Ya da bir tane micah ı öldür butonu koysalar en güzeli o olacaktı. Save editör ile arthur ölse bile arthur u geri oynayabiliyormuşuz. Düşünsene ölen bir adamın intikamını arthur alıyor :D. YouTube'da çok araştırdım öyle yapan var mı acaba diye bulamadım.

Tüberküloz hastalığı olan versiyonu ya da iyi halini ikisini de seçebiliyoruz Save editör de.

Ya da bir tane micah ı öldür butonu koysalar en güzeli o olacaktı. Save editör ile arthur ölse bile arthur u geri oynayabiliyormuşuz. Düşünsene ölen bir adamın intikamını arthur alıyor :D. YouTube'da çok araştırdım öyle yapan var mı acaba diye bulamadım.

Tüberküloz hastalığı olan versiyonu ya da iyi halini ikisini de seçebiliyoruz Save editör de.
Hocam hikaye gereği ölmesi gerekiyormuş, RDR 1'in öncesi oyunu gibi bir şey yapmışlar, o yüzden ölüyormuş. Hangi oyun olursa olsun başrol oyuncusu ölmemesi lazım, hadi öldürdün birde oyunu devam ettiriyorsun farklı bir karakterle. Valla zorla oynadım, tadı tuzu kalmadıda işte tam bitsin falan diye. Bilmiyorum, o ölüm sahnesine geldin mi falan. Orada birisi daha ölüyordu, ona da üzüldüm baya. Hem ağlıyorum hem oynuyorum gibi bir durum olmuştu.🤣

Hocam hikaye gereği ölmesi gerekiyormuş, RDR 1'in öncesi oyunu gibi bir şey yapmışlar, o yüzden ölüyormuş. Hangi oyun olursa olsun başrol oyuncusu ölmemesi lazım, hadi öldürdün bir de oyunu devam ettiriyorsun farklı bir karakterle. Vallahi zorla oynadım, tadı tuzu kalmadıda işte tam bitsin falan diye. Bilmiyorum, o ölüm sahnesine geldin mi falan. Orada birisi daha ölüyordu, ona da üzüldüm bayağı. Hem ağlıyorum hem oynuyorum gibi bir durum olmuştu.🤣

Hocam o diğer ölen kişi kim ben görmedim videoyu izlerken? Kardeşi john kaçıyordu bizim sayemizde o da intikam alıyordu ama dediğim gibi john resmen yanında çaycı gibi kalmış bildiğin. Ve ona bakılırsa şu anki piyasadaki oyunların hepsinde önceki oyuna göre bir uyarlama yok yani atıyorum bir oyun da birisini görüyorsak ve ölüyorsa öteki oyunda mutlaka bir şekilde yine görüyoruz. Ve bence tekrar gösterip tekrar ölmesini göstermek yerine oyun bizim ana karakterimizi kurtarmak için o an birisini yollayabilir ne bileyim gidip birisi micah ı vurup gebertsin bizde dutch ı vuralım falan dememişler. Oynayanlara baktım birçoğu yine benimle aynı düşünce de. Oyunun tadı tuzu kalmıyor evet ama Save editör sayesinde de geri getirebiliyoruz hastalıklı ve hastalıksız hali var. Bir göz atın derim. Ayrıca bence karakter geçişinin bu oyunda da olması gerekiyordu.

Biliyorum hocam da arthur sevdiğim bir karakter ve ölmesini istemem. Oyunu tamamen bitirmek gibi bir amacım da yok zaten. Full freeroam da arthur ile takılırım.
biraz geç kaldım ama eğer öyle yaparsanız arthur'a saygısızlık edersiniz

Biliyorum hocam da arthur sevdiğim bir karakter ve ölmesini istemem. Oyunu tamamen bitirmek gibi bir amacım da yok zaten. Full freeroam da arthur ile takılırım.

Biraz geç kaldım ama eğer öyle yaparsanız Arthur'a saygısızlık yaparsınız.

Biliyorum hocam da Arthur sevdiğim bir karakter ve ölmesini istemem. Oyunu tamamen bitirmek gibi bir amacım da yok zaten. Full freeroam da Arthur ile takılırım.

Biliyorum hocam da Arthur sevdiğim bir karakter ve ölmesini istemem. Oyunu tamamen bitirmek gibi bir amacım da yok zaten. Full freeroam da Arthur ile takılırım.

Arthur'un davasını yarıdamı bırakacaksın gerçekten?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı