Kwenx
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar RDR 2'nin şu anda %50'sini geçmişimdir 40 saatte normalde Online oyunları oynamayı severim ama Haziran'da hikayeli oyunlara sarmıştım işte God of War, Spider-Man Remastered, Marvel Guardian of the Galaxy bitirmiştim sonra RDR 2'ye başlayım dedim ana görevleri dünyası hoşumada gitmişti ama RDR 2 ve god of warda hafif bir sıkılmıştım, bitirmek için oynama hissini verdi Spider-Man'de filan bu olmamıştı şu anda Uncharted ve milles morales aldım RDR 2 yarıda kaldı bitirmeden de diğer oyunları oynamak istemiyorum ama diğer oyunlarda oyna beni diyor.
RDR 2 acık dünyası enfes ve o oyunu sadece ana görev üzerinden gidip bitirmekte istemiyorum, onu yapınca sıkılıyorum.
Ayın 30'unda üniversiteye gideceğim gitmeden Cyberpunk Phantom liberty DLC'sini aldım bir bakmayı düşünüyorum. Üniversitede de oyunlarla pek aram olmuyor, dışarıda sizce ne yapsam zorla RDR 2 bitirmeye mi çalışsam yoksa Spider-Man veya Uncharted mı oynamaya başlasam? RDR 2'yi de ileride oynarım. Aklıma geldi, Days Gone almıştım da ona girmeyi şu an düşünmüyorum.
RDR 2 acık dünyası enfes ve o oyunu sadece ana görev üzerinden gidip bitirmekte istemiyorum, onu yapınca sıkılıyorum.
Ayın 30'unda üniversiteye gideceğim gitmeden Cyberpunk Phantom liberty DLC'sini aldım bir bakmayı düşünüyorum. Üniversitede de oyunlarla pek aram olmuyor, dışarıda sizce ne yapsam zorla RDR 2 bitirmeye mi çalışsam yoksa Spider-Man veya Uncharted mı oynamaya başlasam? RDR 2'yi de ileride oynarım. Aklıma geldi, Days Gone almıştım da ona girmeyi şu an düşünmüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: