RDR 2 sonradan açılır mı?

Ac serisi ile rdryi kıyaslayamazsın zaten yada herhangi bir oyun ile.
Ac serisini övüyorsunuz ya 2 hafta önce valhalla aldım oyunu oynayamadım vuruş hissi yok atın yürümesi garip hep aynı görevler hikayeler değişen bişey yok.

Ac serisini övüyorsunuz ya 2 hafta önce valhalla aldım oyunu oynayamadım vuruş hissi yok atın yürümesi garip hep aynı görevler hikayeler değişen bişey yok.
Her serisi aynı tema değiştirip önümüze koyuyorlar.
 
Yorumları dikkate alıp iade etmekten vazgeçtim. Oyunu bugün baya oynadım. Genel tamamlanma durumu yüzde 20'ler'de. Başa göre biraz daha iyi gibi ama mükemmel diyemem hala biraz yavaş oyun. Mesela oynadığım 3 saatin 1 saati çok zevkli ama geri kalan 2 saat sıkıcı. Oyunun manzaralar falan süper, vuruş hissi de süper ama geri kalan yavaşlık bana pek uymadı. Aksiyonlu görevler güzel ama atla oradan oraya gitmek oyunun 3'de 2'si ve bu beni biraz sıkıyor. Bir de yok git şu çocuğu şuradan al tarzı görevler sıkıcı. Bazı avlanma görevleri de sıkıcı. Dediğim gibi oyunun 3'de 1'i zevkli. Yine de 90 küsür liraya aldığımı düşünürsem bitiririm. Belki daha da açılır oyun yarıyı geçince. Yine yorum yazarım ona göre. Şimdilik kötü oyun diyemem, şaheser de diyemem. Orta-iyi civarı gibi. İlerlerde oyun daha da hızlanırsa fikrim değişebilir ama şuanlık Cyberpunk 2077, Witcher 3, Skyrim, Forza 5, GTA 5, ZELDA BOTW, Borderlands 3 vs. gibi geçmişte oynadığım oyunlar veya devam ettiğim oyunlar bana göre bundan çok daha zevkli. Bunu da bitircem ama kararlıyım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı