Zikkeci
Hectopat
Kesinlike katılıyorum.
Peki hocam Skyrim hakkında fikriniz nedir?
Skyrim çok duydum hiç oynamadım ama yıllardır aklımda bir ara bakarım diyorum kısmet olmadı.
Kesinlike katılıyorum.
Peki hocam Skyrim hakkında fikriniz nedir?
Ac serisini övüyorsunuz ya 2 hafta önce valhalla aldım oyunu oynayamadım vuruş hissi yok atın yürümesi garip hep aynı görevler hikayeler değişen bişey yok.Ac serisi ile rdryi kıyaslayamazsın zaten yada herhangi bir oyun ile.
Her serisi aynı tema değiştirip önümüze koyuyorlar.Ac serisini övüyorsunuz ya 2 hafta önce valhalla aldım oyunu oynayamadım vuruş hissi yok atın yürümesi garip hep aynı görevler hikayeler değişen bişey yok.
AC serisini övüyorsunuz ya 2 hafta önce Valhalla aldım oyunu oynayamadım vuruş hissi yok atın yürümesi garip hep aynı görevler hikayeler değişen bir şey yok.
Skyrim çok duydum hiç oynamadım ama yıllardır aklımda bir ara bakarım diyorum kısmet olmadı.
Atabilir misiniz?@Zikkeci Steam hesabını atar mısın? Merak ettim.
Originsi alıp deneyeceğim.Yenisi değil AC 2'den 4 ya da Origins'e kadar oyna nereye kadar sararsa artık devam.
Atabilir misiniz?
Pekala.Maalesef burada o tarz paylaşımlar yapmıyorum.
Origin'si alıp deneyeceğim.
Konu kapandı sanırımMaalesef burada o tarz paylaşımlar yapmıyorum.
Evet RDR2 kötü bir oyunKonu kapandı sanırım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.