RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar, yamayı kurdum ancak maalesef ekranın ortasında olan menü gitmiyor. Alt+Tab atıp RDR2'ye geçtiğimde orta tarafa tıkladığımda tekrardan menü açılmakta. Nasıl çözebiliriz bunu?
1670105076340.png

Selamlar, yamayı kurdum ancak maalesef ekranın ortasında olan menü gitmiyor. Alt+Tab atıp RDR2'ye geçtiğimde orta tarafa tıkladığımda tekrardan menü açılmakta. Nasıl çözebiliriz bunu?Eki Görüntüle 1592533
Benimki de aynı önceden indirdiğimde sıkıntı yoktu oyunu bitirmiştim ama şimdi böyle bir sıkıntı var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu deneyin ben bunu kullanıyorum şimdilik çeviriler iyi.

Teşekkür ederim, bu yamayı indireceğim ancak sanırım oyun dosyalarında bir değişiklik yapmıyor. Oyunun klasörünün içerisine attıktan sonrasında online oynamak istediğim zaman attığım dosyalarını oyun klasörünün içerisinden çıkartmam yetiyor mu online versiyona risksiz bir şekilde girebilmem için?
Ben bu yama kuruluyken online'a da girdim oynadım. Herhangi bir sorun olmadı. Ama belki sonradan değişmiştir. Önlem almakta fayda var. Bence diskinizde yer varsa oyunun dosyalarının kopyasını alıp yedekleyin. Hikayeyi oynayın. Bitince online'a geçmek için eski dosyaları atar yamalı dosyaları silersiniz. Sorunsuz devam etmiş olursunuz.

Ben de şu programı açıldığında gelen pencere sürekli önde kalıyor ayrıca font hataları var ı harfleri falan kare kare gözüküyor. Font hatası bana mı özel anlayamadım.

Sorun yaşayanlar için sorunsuz yama buldum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Merhaba. Yama düzgün çalışıyor mu güncel sürüm için?

Arkadaşlar yama bende virüslü olarak gözüküyor. Bendemi sıkıntı var fakat anlamadım indirdiğim dosya RAR olarak gelmiyor ve açılmıyor Microsoft Store falan çıkıyor önüme.

Arkadaşlar yama bende virüslü olarak gözüküyor. Bendemi sıkıntı var fakat anlamadım indirdiğim dosya RAR olarak gelmiyor ve açılmıyor Microsoft Store falan çıkıyor önüme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı