RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son sürüm her zaman postta güncel tutulmaktadır. Yorumlardan bir şey indirmeyin.
Youtube'daki linkten indirdim ve trojan bulaştı galiba. Windows defender buldu engelledi sonra Kaspersky indirdim hiçbir şey tespit etmedi, şimdi ise Malwarebytes indirdim ve şu anda tarama yapıyor ve 10 tane algıladı.

Son düzenleme:
Online moda girerken yamayı nasıl devre dışı bırakacağım. Ya da bırakmadan girsem ban atar mı? Bazı arkadaşlar 3 4 aydır ban yemedim diyordu.

Online moda girerken yamayı nasıl devre dışı bırakacağım. Ya da bırakmadan girsem ban atar mı? Bazı arkadaşlar 3 4 aydır ban yemedim diyordu.
Oyun dosyalarından attığınız şeyleri silerseniz yama devre dışı kalacaktır. Daha sonra tekrardan dosyaları oyunun konumuna atın, yama devreye girecektir. Online girerseniz sıkıntı çıkabilir, ben tavsiye etmiyorum şahsi olarak.

Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben bu yamayı yaklaşık 3,4 haftadır kendi oyunumda sorunsuz şekilde kullanıyorum fakat geçen oyunu abimde oynamak istedi ve ona da yeni kullanıcı hesabı oluşturdum saveler çakışmasın diye. Onun hesabına da oyunu, yamayı düzgünce kurdum fakat onun hesabında yama nedense çalışmıyor. Font Fix tuşuna basıyorum ama bende olduğu gibi onda hazır yazısı gelmiyor. Sorun ne olabilir bir fikri olan varmı ?

Merhaba arkadaşlar.
Oyunu yamayla açmaya çalıştığım zaman giriş ekranındayken oyun kapanıyor. uzun bir süredir uğraşıyorum ama bir türlü çözüm bulamadım. Aranızda yardım edebilecek biri var mı acaba?

İlk mesajımda bahsettiğim gibi videoyu izlerken dikkat etmeden YouTube'daki linkten indirdim. Videoya tıklarsanız açıklamada olan link.

Açıklamadaki linkede baktım yine aynı linke atıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı