Bu ekran açıkken kapatmadan oyunu açın.Oyun bende böyle kalıyor, açılmıyor.
Bu ekran açıkken kapatmadan oyunu açın.Oyun bende böyle kalıyor, açılmıyor.
Yamada herhangi bir tehlikeli virüs yok. Yaklaşık 5 aydır sorunsuz, sıkıntısız kullanıyorum.Konuyu tamamen okudum rar'ı virustotele atınca 1 .exeyi atınca 3 tane virüs gösteriyormuş son durum ne yama virüslü mu?
1. Mesajdaki rar dosyası yeni sürüm ona baktınız mıYamada herhangi bir tehlikeli virüs yok. Yaklaşık 5 aydır sorunsuz, sıkıntısız kullanıyorum.
Merak etmeyin, bu bir türkçe yama olduğu için 3. parti yazılımına giriyor. Bu yüzden bir kaç virüs gözükebiliyor ama gözüken virüslerin hiç bir zararı yok, sadece program 3. parti yazılım olduğu için gözüküyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz bilgisayarınızda.1. Mesajdaki rar dosyası yeni sürüm ona baktınız mı
Anladım başka kullananlar ne durumda yazabilirlerseMerak etmeyin, bu bir türkçe yama olduğu için 3. parti yazılımına giriyor. Bu yüzden bir kaç virüs gözükebiliyor ama gözüken virüslerin hiç bir zararı yok, sadece program 3. parti yazılım olduğu için gözüküyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz bilgisayarınızda.
27.04.2022 itibarıyla 2.8 GB bir Update aldı oyun ve yazı tahmin edildiği gibi yazı fontları bozuldu. Umarım kısa sürede güncel sürüme Update gelir.
27.04.2022 itibarıyla 2.8 GB bir Update aldı oyun ve yazı tahmin edildiği gibi yazı fontları bozuldu. Umarım kısa sürede güncel sürüme Update gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.