RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu tamamen okudum rar'ı virustotele atınca 1 .exeyi atınca 3 tane virüs gösteriyormuş son durum ne yama virüslü mu?

1. Mesajdaki rar dosyası yeni sürüm ona baktınız mı
Merak etmeyin, bu bir türkçe yama olduğu için 3. parti yazılımına giriyor. Bu yüzden bir kaç virüs gözükebiliyor ama gözüken virüslerin hiç bir zararı yok, sadece program 3. parti yazılım olduğu için gözüküyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz bilgisayarınızda.

Merak etmeyin, bu bir türkçe yama olduğu için 3. parti yazılımına giriyor. Bu yüzden bir kaç virüs gözükebiliyor ama gözüken virüslerin hiç bir zararı yok, sadece program 3. parti yazılım olduğu için gözüküyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz bilgisayarınızda.
Anladım başka kullananlar ne durumda yazabilirlerse

27.04.2022 itibarıyla 2.8 GB bir Update aldı oyun ve yazı tahmin edildiği gibi yazı fontları bozuldu. Umarım kısa sürede güncel sürüme Update gelir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    74,8 KB · Görüntüleme: 87
27.04.2022 itibarıyla 2.8 GB bir Update aldı oyun ve yazı tahmin edildiği gibi yazı fontları bozuldu. Umarım kısa sürede güncel sürüme Update gelir.

Rockstar Launcher da güncelleme kapatma seçeneği varmış fakat sonradan gördüm maalesef benim oyunum da güncellendi aynı sorun bende de var :( sorun ne zamana çözülüyor acaba normalde bilginiz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı