Çözüldü RDR 2 "Unexpectedly Exited - Unable to launch" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam arkadaşlar, Rockstar Games Launcher'dan RDR 2 play'e bastıktan sonra Rockstar Games Launcher Unexpectedly Exit hatası alıyorum. Sürücülerim güncel, oyunun dosyalarını da verify yaptım fakat problem nedir? Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar ben sorunumu çözdüm uyguladığım adımlar şu şekilde umarım sizde de işe yarar;
Öncelikle klasik olan ekran kartı driverınızı güncelleyin,
Ardından chipset driverınızı güncelleyin,
Windows 1903 sürümüne güncelleyin,
BIOS'u güncelleyin ardından Rockstar games Launcher'dan settings e gelin MY installed games ten RDR 2'yi seçin View installation folder a open deyin oradan RDR 2 app ini bulup özellikler > uyumluluk deyip Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve yönetici olarak çalıştıra tik atın sonrasında oyuna girin umarım işinize yarar arkadaşlar ben bunların hepsini yapmıştım sadece BIOS'u güncellememiştim onu da yaptım girdi. Anakartım ASUS TUF Gaming B450 GAMING Plus.
Ayrıca Twitter'da olan "Rockstar Support" hesabı genellikle klasik cevap veriyor "Ticket atın. " Ticket attım ve attığım anda klasik bir cevap olarak bir link gönderip bunu denememi söylediler zaten bir fayda etmiyor dedim.
O attıkları link:
Bütün forumları okudum. Fakat B450 GAMING Plus anakartı olupta oyuna giren bir kişi göremedim. Sanırım bu anakartta bu sorun çözülmüyor.

Bütün forumları okudum. Fakat B450 GAMING Plus anakartı olupta oyuna giren bir kişi göremedim. Sanırım bu anakartta bu sorun çözülmüyor.

Acaba sorun tam olarak ne? Bunun çözülmesi ne kadar zaman alacak? Niye kimse açıklama yapmıyor. Eğer açılmazsa siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Acaba sorun tam olarak ne? Bunun çözülmesi ne kadar zaman alacak? Niye kimse açıklama yapmıyor. Eğer açılmazsa siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
İade etmeyi düşünmüyorum. Tek başıma Rockstar'a meydan okuyup kendimi bu oyundan mahrum etmek istemiyorum. Ama inanılmaz sinirliyim. Yabancı forum sitelerindeki tüm paylaşımları translate üzerinden çevirip denedim. Olmuyor. MSI B450 serisi anakart kullanıp oyuna girebilen kimseyi görmedim. Sizin anakartınız nedir?

İade etmeyi düşünmüyorum. Tek başıma Rockstar'a meydan okuyup kendimi bu oyundan mahrum etmek istemiyorum. Ama inanılmaz sinirliyim. Yabancı forum sitelerindeki tüm paylaşımları translate üzerinden çevirip denedim. Olmuyor. MSI B450 serisi anakart kullanıp oyuna girebilen kimseyi görmedim. Sizin anakartınız nedir?

B450 S2H. Fakat her şeyi denememe rağmen girmiyor olmuyor. Aslında bende bir yandan iade etmeyi düşünmüyorum. Yıllarca bekledim keşke RDR PC için çıksın diye. Yetmedi ön sipariş verdim gün gün saydım.
Şimdi ise reddit'te bu sorun yaşayan kişilerin nasıl çözüp çözemediğini okuyorum. Rockstar bunu nasıl çözecek acaba.

B450 S2H. Fakat her şeyi denememe rağmen girmiyor olmuyor. Aslında bende bir yandan iade etmeyi düşünmüyorum. Yıllarca bekledim keşke RDR PC için çıksın diye. Yetmedi ön sipariş verdim gün gün saydım.
Şimdi ise reddit'te bu sorun yaşayan kişilerin nasıl çözüp çözemediğini okuyorum. Rockstar bunu nasıl çözecek acaba.
Herkesin sorunu bir şekilde çözüldü B450 anakartlar için yeni bir güncelleme yayınlanmadıkça bu sorun çözülmez. O kadar Drive güncelledim, BIOS güncelledim, Antivirüs programını devredışı bıraktım, Windows sürümünü güncelledim ve daha nicesi kendimi bir bilgisayar mühendisi olarak görüyorum artık. Bir oyun oynamak için bu kadar şey yapmam gerekiyor muydu gerçekten? Sinirlerim çok bozuk.

Herkesin sorunu bir şekilde çözüldü B450 anakartlar için yeni bir güncelleme yayınlanmadıkça bu sorun çözülmez. O kadar Drive güncelledim, BIOS güncelledim, Antivirüs programını devredışı bıraktım, Windows sürümünü güncelledim ve daha nicesi kendimi bir bilgisayar mühendisi olarak görüyorum artık. Bir oyun oynamak için bu kadar şey yapmam gerekiyor muydu gerçekten? Sinirlerim çok bozuk.
İlla bir güncelleme vs. gelecektir Max 1 haftaya kadar Rockstar bu.

İlla ki gelecektir. Haklısınız. Fakat ben neden ön sipariş verdim? Erken erişim için. Ne heves kaldı ne kursak. Çözüm üretmek için harcadığım saatlere mi yanayım yoksa saatler harcayıp hala çözememiş olmama mı?

Bu konuda yorumları okumaya devam ediyorum ve cidden çok tuhafıma gidiyor. Sorun yaşayan hemen hemen herkesle benzer sistemlere sahibiz ancak oyuna girişte hiçbir sorun yaşamadım. Donanımdan ziyade yazılım odaklı bir sorun olduğu belirgin gibi.

Son düzenleme:
İlla ki gelecektir. Haklısınız. Fakat ben neden ön sipariş verdim? Erken erişim için. Ne heves kaldı ne kursak. Çözüm üretmek için harcadığım saatlere mi yanayım yoksa saatler harcayıp hala çözememiş olmama mı?
B450 GAMING Plus için arkadaşım 7b86v17 büos sürümünü yükledi ve düzeldi ancak benim anakartım B450 Tomahawk ben bir türlü düzeltemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı