RDR 2 V17 Türkçe yaması güvenli mi?

mavıuszed

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2021
Mesajlar
1.572
Çözümler
4
Arkadaşlar makine çeviri üzerinden RDR2 V17 yamasını kurdum. Yamayı kurmak için makin çevirinin Launcher'ini indirip oradan kuruyorsunuz. Launcher'i VirusTotal'e attığımda ise bu sonuçla karşılaştım.


Oyunu bitirdim. Kaspersy ve Defender ile tam tarattım sıkıntı yoktu fakat düne kadar. Dün Discord'da kendi kendine bir sunucuya girmiş hemen cihazlara baktım kimse yoktu. Acaba benim bilgisayarıma bağlanan biri falan yapabilir mi? Yama güvenilir mi?
 
Ben forumdakini indirdim, onda bir sorun yoktu. O da aynı yama galiba.
 
Yama güvenilir, yanlış anlamayında şu yama konularında iyice paranoya oldunuz hocam, discord yan taraftan tıklamışsınızdır falan girmiş bulunmuşsunuzdur. Tamam kimse babamın oğlu değil sorgusuz kimseyi savunmuyorum ama senin bilgisayarına girip discorddan sunucuya niye girsin bilgisayarına sızmış olsa, bakın keyfinize.
 
Yama güvenilir, yanlış anlamayında şu yama konularında iyice paranoya oldunuz hocam, Discord yan taraftan tıklamışsınızdır falan girmiş bulunmuşsunuzdur. Tamam kimse babamın oğlu değil sorgusuz kimseyi savunmuyorum ama senin bilgisayarına girip Discord'dan sunucuya niye girsin bilgisayarına sızmış olsa, bakın keyfinize.

Hocam +18 sunucuya girilmiş ondan dolayı ürktüm.
 

Geri
Yukarı