RDR 2 ve Witcher 3 çok mu abartılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar insan birbirini taklit edip övmüyor. Satılıp oynanırsa bu milletin bir bildiği vardır. Kalite tesadüf değildir ve kaliteli iş yaparsan özenilirsin, kıskanılırsın, bazı insanlar sırf hater olup abartıldığını falan düşünebilir çünkü onlar kendini tekrar eden; Far Cry falan oynarlar.
 
İkisinin de fanboy toplulukları var elbette,her oyunun var zaten.RDR2 devrimsel bir oyun.Gerek hikayesi,gerek visual'leri gerek de yapay zekası.Witcher 3 biraz daha basit kalan bir oyun RDR2 ile kıyaslandığında.Witcher 3'ün abartılma sebebi zamanında çok iyi gözükmesi ve hiçbir oyunda olmadığı kadar yan görev olması.
 
12 senedir oyun oynarım. Oynamadığım bir J-RPG kalmıştır.

Bir de insanlara bilip bilmeden "Kaç oyun oynadın?" diye sormasan iyi olacak. Oyunlarla içli dışlı olduğunu söyleyip RDR 2 ile Far Cry serisini karşılaştıran birini ilk defa görüyorum. Boşa oynamışsın oynadığın oyunları.
 
İkisi de iyi oyundu ama sırf şu fan kitleleri yüzünden nefret ettim artık. Oyunlar ne kadar iyi olsa da ölene dek oynamayacağım.
 
Bir de insanlara bilip bilmeden "kaç oyun oynadın?" diye sormasan iyi olacak. Oyunlarla içli dışlı olduğunu söyleyip RDR 2 ile Far Cry serisini karşılaştıran birini ilk defa görüyorum. Boşa oynamışsın oynadığın oyunları.

Karşılaştırma yapmadım yapsam uzun uzadıya yazarım ikisi arasındaki farkları, artıları, eksileri. Oyun türü olarak konuşuyorum hepsi birbirinden farklı biraz oyun bilgin olsa karşılaştırma yapmadığımı anlardın. Anlaşılan bu saydığım oyunları dikkatli oynamamışsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı