RDR 2 ve Witcher 3 çok mu abartılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi tamam bu oyunlar güzel, kötü diyen yok ama FPS oyunu isteyen adama RDR2 öneren var. Piyasada tonla kaliteli yapım var ne bu böyle Witcher, RDR sevdası? Yahu anladık seviyorsunuz da tapacak kadar sevenler var aşırı gereksiz. Biraz açılın abi. Far Cry oynayın, The Long Dark oynayın, Metro Exodus oynayın. Diğer türlere göz atın bir oyuna 300-500 saat gömmeyin. Hayat kısa. Anı yaşayın ya!
Senin bu konuyu açman daha boş.

Oyun gayet kaliteli saydığın oyunlar bu kaliteye ulaşamamış oyunlar. Bir evrene girdiğin zaman çıkmak istemezsin. RDR2 bir baş yapıttır. Sevmemiş olabilirsin örneğin ben de Witcher 3'ü sevemedim lakin o da bir baş yapıttır çünkü yapmak istediklerini fazlasıyla yapan ve türündeki en iyilerden oyunlardır.

Başyapıt derecesi farklı olay. Kişiye göre değişir. Bana göre başyapıt The Last of Us part2'dir çünkü o oyunun vermek istediği mesaj bambaşka zaten. Benim saydığım oyunlar türlerinin en iyilerinden zaten.

Abi tamam bu oyunlar güzel, kötü diyen yok ama FPS oyunu isteyen adama RDR2 öneren var. Piyasada tonla kaliteli yapım var ne bu böyle Witcher, RDR sevdası? Yahu anladık seviyorsunuz da tapacak kadar sevenler var aşırı gereksiz. Biraz açılın abi. Far Cry oynayın, The Long Dark oynayın, Metro Exodus oynayın. Diğer türlere göz atın bir oyuna 300-500 saat gömmeyin. Hayat kısa. Anı yaşayın ya!

Abartı bile az kalır.

RDR 2 İçin abartılan ne anlamadım, RDR2'nin gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olduğunu kimse reddedemez herhalde. Sadece hakkettiği değeri görüyor.

2 oyununda İçerikleri oldukça farklı derine inmemişsin. Çok yazık.
Biri western, diğeri günümüz. :D Tek fark bu içerik olarak ama bir taraf detay kastığı diğer taraf seri üretim oyun çıkardığı için RDR 2'yi bambaşka bir tür olarak görüyorsun yani konu başlığına kendin cevap verebilirsin. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı