RDR 2 ve Witcher 3 çok mu abartılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ana hikayenin yetersiz olduğunu kabul ediyorsun yani?
Açık dünya oyunu sadece ana hikayeden ibaret değildir zaten, dümdüz ana hikayeye rush atıp bu oyun kötü demek bana göre saçmadır. Oyunun atmosferini, dünyasını, karakterlerini tanımadan abi koştum yaptım görevler bitti oyun kötüymüş oluyor sonra.

İkisini de oynadım özellikle RDR2 de arkadaşların başyapıt dediği kadar bir şey göremedim. Bence olay insanların ana karaktere bakıp "abi arthura bak yow çok karizma bu adam aynı ben" diyip şişirdikçe şişirmelerinden ibaret. Bana göre ortalama üstü ve güzel bir oyun fakat bence başyapıt kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyor bizim millet. (Linç geliyor hissediyorum...)

Evet efenim ben de geldim. Kesinlikle katılmıyorum. Witcher 3 zamanın GOTY'si idi. Benim en sevdiğim oyundur. RDR2 ise bir başyapıttır. Hayatımın çoğunu hikayeli oyunlarla geçirmiş biri olarak söylüyorum, KESİNLİKLE ABARTILMIŞ DEĞİLLERDİR. RDR2'nin hikayesi ve hikaye sunumu o kadar iyi ki filmlere taş çıkartır. Witcher 3'ün ise görev kalitesini bana göre daha hiçbir oyun yakalayamadı.

Witcher'i niye bu kadar gömdünüz ki? Herkes RDR2 abartılmıyor ama Witcher o kadar iyi falan yazmış. Witcher RDR2'den daha iyi bir oyun. Tabi Dead Eye ile 10 kişiyi 2 saniyede en ufak zorlanma olmadan öldürüp Witcher'da 2 kurt kesemedikten sonra Witcher'e kötü diyorsanız, Witcher kötü değil siz kötüsünüz. (RDR'ye kötü demiyorum konuyu yanlış yere çekmesin kimse. Witcher'ı boş yere kötüleyenler için bu yazdıklarım)

İkisini de oynadım özellikle RDR2 de arkadaşların başyapıt dediği kadar bir şey göremedim. Bence olay insanların ana karaktere bakıp "abi arthura bak yow çok karizma bu adam aynı ben" deyip şişirdikçe şişirmelerinden ibaret. Bana göre ortalama üstü ve güzel bir oyun ama bence başyapıt kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyor bizim millet. (linç geliyor hissediyorum...)

Hayatlarında ilk defa oyun oynayan ya da oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar oyun oynamış insanlar bunlar hocam. Kesin American psyco ve fight Club'ı da başyapıt yapmışlardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı