RDR2 hiç oynamadım Shorts'tan gördüğüm dandik videolar bile bas 1kyi al oyna diyor ama malum ekonomi.GTA V hikayesi ideal Online zaten hileciler sayesinde oynanmaz hale geldi.
Ben ikisini de oynadım. Linçlemezseniz sevinirim. GTA V bana göre çok daha iyi bir oyu. N benim Xbox'ımda Red Dead Redemption 2 ve GTA V var ancak ben direkt GTA V'ye giriyorum. Hele Online kısmı da bambaşka. Bana göre GTA V daha iyi. Size göre hangisi daha iyi?
Ben ikisini de oynadım. Linçlemezseniz sevinirim. GTA V bana göre çok daha iyi bir oyu. N benim Xbox'ımda Red Dead Redemption 2 ve GTA V var ancak ben direkt GTA V'ye giriyorum. Hele Online kısmı da bambaşka. Bana göre GTA V daha iyi. Size göre hangisi daha iyi?
Hocam nasıl online'dan başka bir şey yokGTA 5'in Online dışında çok da bir özelliği olduğunu düşünmüyorum. Bence RDR 2 kesinlikle çok daha güzel bir oyun ama herkese hitap etmiyor sıkıntısı orada. Seven çok severken sevmeyen sıkıcı buluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.