RDR 2 vs Witcher 3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son mesajını düzenlemeye çalışırken beyin hücrelerimin yarısını kaybettim. Bugün de bana yakın arkadaşlar. Şaka bir yana ne saçma bir bakış açısı bu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl tartışma yahu.
lumpen.001.gif
 
Ben oynanamış olsam bitirmemiş olsam neden konu açayım? Neden şusu iyi busu kötü diyeyim? Bir oyuna eleştirel yaklaşmak için o oyunu bitirmiş olmak gerekir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela RDR 2'ye 4-5 tane köy kasaba koymuşlar, o kadar. Sadece grafikler iyi o da günümüz zamanında olsun, normal. Hikayesi fena değil ama Arthur Morgan'ı fazla abartıyorlar. Ben sadie Adler'ı beğendim mesela ama Arthur Morgan'ı neden abartıyorlar? Yani adam kanun kaçağı, polis öldürüyor, asker öldürüyor, her türlü suçu işiyor vs. babası ölen çiftçi çocuğu bile tehdit eden biri. Çocuğun babası ölüyor, sadece annesi ve kendisi var ve hem çocuğu tehdit edip bir de üstüne haraç alıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek kalkanı yaşı küçük olanlar kelimesi, işte bu kadar aciz. :)
35 saat RDR 2 oynadım, 8 saate yakın da Witcher. Üstelik yalnızca Witcher 3'ü değil, Witcher 1/2/3'ü de indirip mekaniklerine baktım.
Bitirmedim çünkü sürükleyiciliği yok, RDR 2 daha çok ilgimi çekti lakin ben RDR vs Witcher konusu açıp "Net RDR, Witcher çöp" demeyecek kadar olgunum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı