RDR Online'da hileci, Türk olduğumuzu nasıl anladı?

Anlıyorum evet ama bir oyun oynuyorum diye birilerinin benim IP adresimi öğrenmesi hoş değil umarım bir şey olmaz teşekkürler.

IP'niz değişken kafanıza takmayın, illa değiştirmek istiyorsanız modemi resetleyin ama bir sonraki girişiniz de o da görülür :) Eğer IP görülebiliyorsa RDR online üzerinden tabi, diğer kullanıcılar tarafından yukarıda öyle varsayıldığı için ben de bu şekilde yazıyorum. Bu arada eğer o sizin IP adresinizi bu kadar rahat görebiliyorsa siz de görebilmelisiniz.

Sizin IP'nizden adresinize ulaşabilmesi için şahsın bu yetkilere sahip bir Telekom çalışanı falan olması lazım. Artı o yetkilere sahip biri olsa bile böyle bir şey niye yapsın bu bir suç, adama sövmediyseniz ve olay kan davasına dönmediyse falan kimse böyle bir riski almaz :)
 
@Lexyxd evet, burası güvenilir bir site fakat orada demek istediğim şu, IP adresi öyle gizli saklı ve erişilemez bir şey değil. Yani adam bulunamaz bir şeyi bulmamış. Bir tıkla bulunabilen bir şeyi bulmuş. Siz yolda yürürken bir yabancı benim yüzümü gördü diye endişeleniyor musunuz?

Üstelik GTA online'daki kimse DDoS atmaz. Hadi diyelim sapığın birisi olsun. Modemi kapatıp açarsam iş biter.

Abartılacak bir şey yok yani. Mühim bir mesele değil.
 
Niye evine at mı gönderecek. IP adresini girdiğin sitelerdeki tüm yetkili, yönetici ıvır zıvır da görüyor, önemli bir bilgi değil.

Sırf bir oyun oynuyorum diye birinin gelip benim IP adresimi görmesi normal değil hocam. Site yönetenlerin ile bu çocuğun eline geçmesi de aynı şey değil diye düşünüyorum.
 
Sırf bir oyun oynuyorum diye birinin gelip benim IP adresimi görmesi normal değil hocam. Site yönetenlerin ile bu çocuğun eline geçmesi de aynı şey değil diye düşünüyorum.

O zaman RDR2 Online oynamayacaksın. Online Rockstar oyunlarının hepsine karşındaki kişiler basit yazılımlarla IP adresini görebiliyorlar. Bugüne kadar muhtemelen onlarca kişi gördü RDR2'de, yalnızca bu eleman sana söyleyince farkına vardın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı