Rdr 2 yi neredeyse bedavaya sattılar. 90 tl idi
neyse alamayanlara geçmiş olsun. gta 5 i 70 tl civarinda. rdr 2 yi 90 tl iken almıştım.
Rdr 2 yi neredeyse bedavaya sattılar. 90 tl idi
Bunun paragözlülükle şöyle alakası var. Zaten Türkiye gibi az kişinin oyun alabildiği ve rezil ekonomili bir ülkede özel fiyatlandırma yapabilirlerdi ve bu bir nebze satışları arttırabilirdi. Fakat onun yerine direkt 1200TL'den satma kararı aldılar.Bunun paragözlülük ile alakası yok ki? 60 dolarlık oyun Türkiye'de 15 dolara satıldı aylarca, indirimde 5 dolarlara kadar düştü tekrar ve tekrar. Adam Türkiye'de enflasyon çok yüksek diye neden kar marjını kıssın ki?
Ülkede olmayan bir firma nasıl geri çekilsin?Sony'nin Türkiye pazarından çekilebilme haberi sonrası bu zam beni korkutmaya başladı. Torrent ve Crack artıp Rockstar Türkiye'den çekilme kararı alabilir.
O zaman Türkçe destek sunsun?
Adamlar olan fiyattan satıyorlar. Fazla değil ki.1150 TL nedir arkadaş. Artmasını anlarım ama, bu kadarı fazla olmuş.
Hocam en başında Türkçe dil desteği sunmuyor adamlar. Aynı fiyat isteme hakları yok, aynı hizmeti vermiyorlar.Bunun paragözlülükle şöyle alakası var. Zaten Türkiye gibi az kişinin oyun alabildiği ve rezil ekonomili bir ülkede özel fiyatlandırma yapabilirlerdi ve bu bir nebze satışları arttırabilirdi. Fakat onun yerine direkt 1200TL'den satma kararı aldılar.
Ülkede olmayan bir firma nasıl geri çekilsin?
dedim 11 lira 50 kuruş diye hemen linke tıklayayım alayım dedim
Bunun paragözlülükle şöyle alakası var. Zaten Türkiye gibi az kişinin oyun alabildiği ve rezil ekonomili bir ülkede özel fiyatlandırma yapabilirlerdi ve bu bir nebze satışları arttırabilirdi. Fakat onun yerine direkt 1200TL'den satma kararı aldılar.
Ülkede olmayan bir firma nasıl geri çekilsin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.