RDR2 alıp az oyun almak mı, 15 oyun birden almak mı?

RDR2'nin alternatifi yok. Hikaye, oynanış, atmosfer her şey üst düzey işlenmiş bir şekilde. Oyun bana göre sektörün en iyisi. Bu kadar büyük açık dünya yapıp içini doldurmak, aynı zamanda hikayeyi de aynı kalitede işlemek kolay iş değil.

Bence RDR2'nin yanına bir kaç bir şey ekleyip almak daha iyi.

AC Origins ilk seferse hadi neyse oynanırda AC tecrübeniz varsa mide bulandırır haberiniz olsun ilk çıktığında dünyanın parasını bayılmıştım sonra küfür ederek bitirmiştim ubisofta sağlam girmişliğim vardır incelemelerde. :(

Witcher 1 GOG'da ücretsiz.
AC Origins, DOOM, Sniper Elite 4, Hollow Knight ve Stardew Valley Game Pass'te var.
Game Pass almanı tavsiye ederim şahsen. AC Origins dışında diğerleri kısa olduğundan kesinlikle Game Pass üzerinden oynamanı tavsiye ederim. AC Origins biraz şüpheli bir indirime girdi. Genelde böyle şüpheli indirimlerin arkasından o oyun bedava olur. Ama bu kesin değil.
Ghost Recon Wildlands oynaman için arkadaşlarının olması lazım. Ayrıca arkadaşlarla da zevkli gelmedi bana. Bence alma.

Bu oyunları almazsan RDR2 için sana bütçe çıkıyor.
Hollow Knight içerik anlamında bol bir oyun. Osuyla busuyla 100 saate varabilecek bir içeriğe sahip.

Ekran görüntüsünde atmış olduğun oyunları almanı öneririm, çok daha iyi bir liste ama Witcher'ın 1. oyunu yerine başka bir oyun koymayı deneyebilirsin.

• Witcher 3
  • Witcher 1
  • Don't Starve.
  • Dying Light.
  • Sniper Elite 4
  • AC Origins.
  • Doom
  • FC3
  • Hollow Knight.
  • Celeste
  • Ghost Recon Wildlands.
  • Serious Sam 3
  • Assetto Corsa.
  • Stardew Valley.

Fiyatını bilmiyorum ama ghost Recon Wildlands bence güzel bir deneyim değil. Arkadaşlarınız da alır oynarsa onun yerine Sea of Thieves öneririm. Witcher 2 oynadıysanız 1'i de önermem ama 2-3 TL olduğu için problem değil. Bağımsız oyunların güzel kendine has yapıları var. Yine fiyat bilmiyorum ama AC Origins yerine de AC Odyssey (yanlış yazdım muhtemelen) öneririm çünkü mısır hızlı bayıyor ama eski roma vs daha eğlenceli bence. Onun dışında güzel liste şimdiden hayırlı olsun.

250 lira bütçem var. Kendimce güzel ve sevdiğim oyunlardan 15 oyunluk bir sepet oluşturdum ama RDR2 içimde kalıyor. RDR2'yi eklemek istiyorum ama diğer oyunlardan da vazgeçmek istemiyorum. Sizce RDR2'yi koyup kalan 100 lirayla ekleme mi yapayım, yoksa böyle kalsın mı? Yani RDR2 bütçenin yarısından fazlasını götürmeye değer mi?

Önerim 15 oyunu al RDR2 alınca onu oynarsan ilk beklentin diğer oyunlardan artar kalite standaryın artar bu da digerlerinden sıkılmam demek olacak.

250 lira bütçem var. Kendimce güzel ve sevdiğim oyunlardan 15 oyunluk bir sepet oluşturdum ama RDR2 içimde kalıyor. RDR2'yi eklemek istiyorum ama diğer oyunlardan da vazgeçmek istemiyorum. Sizce RDR2'yi koyup kalan 100 lirayla ekleme mi yapayım, yoksa böyle kalsın mı? Yani RDR2 bütçenin yarısından fazlasını götürmeye değer mi?

15 oyun sarar kartları falan da varsa üstüne biraz daha para koyup RDR'de alabilirsiniz bence.

Orada 100 tllik game pass te olan oyun var
Öncelikle game pass akmadan önce aynı senin kafandaydım ama alınca zaten bırakmıyorsun sömüren kadar o kadar çok iyi oyun varki + hayatında asla oynayamayacsğın oyunlarada bakarsıb örnek Starfield veya sniper elite 5 Starfield fiyat açıklanmadı ama sniper elite 5 550 TL ve asla etmez ( tc sartları) neyse game pass övmeyi bırakıp soruna gelsoruns geliyim ghost Recon wildlans değmez onun dışında saydığın hepsi güzel oyunlar ve origins yerine odyssey öneririm hem yunan mitolojisi daha çok ilgini çeker bence hemde 1 yıl çıktığı için ubisoftun biraz kurbanı oldu temel originsin mükemmelleştirlmil hali odyssey aradaki fiyat farkına kesin değer ancak uyarayım odyssey game pass te yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı