RDR2 bittikten sonra ne yapılabilir?

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Selam, RDR2 bitirdim, sıkılmamak için ne yapabilirim? Mesela bağış gibi şeyler, John'un ahırına hayvan vs. getirebilir miyim? Ya da ahır veya ev ile yapılacak aktiviteler var mı? Şu an mücadeleleri yapıyorum onun dışında var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben az önce bitirdim hikaye bittikten sonra hiçbir şey yapılmıyor sadece ata binip geziyorsun jhon arada bir karıyı kışkırtıyor başkada bir şey yok ben sildim abi genel olarak hikayeli oyunlar bitti zaman yapacak bir şey kalmıyor ben yan görev ve ana görev olarak ilerledim sizde yan görev varsa yapın ama benim gibi bitirdiyseniz oyunu sadece boş boş gezmek dışında bir şey kalmıyor maalesef. Boşa diskte yer kaplamasın sil gitsin

Oyunun 90 tane birbirinden zorlu challengelarını yapmakla başla. Bunları yaptığında hem oyunla ilgili temel şeyleri öğreniyorsun hem de oyunun en güçlü kıyafeti olan legend of the east'ı kazanacaksın. İkinci olarak oyunun toplam ilerlemesini %100 yap. Üçüncü olarak hayvan avlamaya giriişebilirsin. Her hayvandan bir tane kusursuz post elde et ve efsanevi hayvanları avla. Trapperdan çok güzel kıyafetler elde edebilirsin böylelikle. Dördüncü olarak yan görevleri yapabilirsin, oyunda birçok yan görev var bunlar da baya oynatır. Beşinci olarak düşman üslerine baskın atabilirsin, tren soygunu vs yapabilirsin veya şehirde karmaşa çıkarabilirsin. En iyi eşyalara sahip olup full+full olduğunda oldukça zevkli olur özellikle de pompalı için patlayıcı fişek üretince. Altıncı olarak oyunda dört çeşit kumar var onları oynayabilirsin. Yedinci olarak hikâye görevlerinde altın madalya elde etmeye çalışabilirsin. Açık dünyada kazandığın silahlar, mermiler, eşyalar, at vs görev tekrarında otomatik geçiyor. American Venom görevini fişekli pompalı ile mutlaka oyna. Sekizinci olarak easter egg avı yapabilirsin. Harita bir ton esrarengiz olayla dolu. Oyunu bitirdiğin için paran yüksek olduğundan hazine avlarını vs saymıyorum bile. Sadece dediklerimi doya doya yapsan 500-1000 saat arası oynarsın.

Aynen adam hiç sıkılmayacaktı zaten hikaye ve yan görevler bittikten sonra zaten bir yerden sonra illaki oyun patlıyor

Hocamlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim fakat konudan çok uzun zaman oldu maalesef. Oyunu %100'LED'im, challengelar, kıyafetler, mezar yerleri, gizli yan görevler vs. oyunda yapmadığım bir şey kalmadı, sonra zaten sıktı. Neredeyse her şeyi yaptığıma eminim, haydut challenge için 1 saat domino oynadığımı hatırlıyorum.

Sil gitsin boşa Depo'da yer kaplamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…