Sürprizbozan RDR2 en iyi at hangisidir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Türkmen atını nereden alıyoruz? Chapter 2 deyim, gerçi daha çok hıza bakıyorum ama bileyim yine de.
O da Chapter 4'e geçince Saint Denis şehrindeki ahırdan alınıyor. Arap Atına göre daha yavaş ama daha güçlüdür Türkmen atı, onu da öneririm.

O da chapter 4'e geçince saint denis şehrindeki ahırdan alınıyor. Arap atına göre daha yavaş ama daha güçlüdür türkmen atı, onu da öneririm.

Tamam hocam bir geçeyim chapter 4'e fazladan atım olunca diğerlerine üzülüyorum

O da chapter 4'e geçince saint denis şehrindeki ahırdan alınıyor. Arap atına göre daha yavaş ama daha güçlüdür türkmen atı, onu da öneririm.

En hızlısı Arap atı değil mi? Beyaz Arap atı.

@Ethem Efe Ya Beyaz Arap Atı ya da Siyah Arap Atı idi. Tam hatırlamıyorum, ikisinden birisi en hızlısıydı. Güç olarak ise Siyah Arap Atı daha iyi beyaza göre.

@Ethem Efe Onu tam olarak ben de bilmiyorum.

Yüksek ihtimalle at tam sağlıklıyken ve enerjisi tam iken o hızlara ulaşabiliyor demek istiyor ama başka anlamı da olabilir.

@Ethem Efe Onu tam olarak ben de bilmiyorum.

Yüksek ihtimalle at tam sağlıklıyken ve enerjisi tam iken o hızlara ulaşabiliyor demek istiyor ama başka anlamı da olabilir.
Tamam hocam çok sağolun, başka bir sorum olursa sizi etiketlerim.

@Ethem Efe onu tam olarak ben de bilmiyorum.

Hocam en iyi seri atış tüfeği lancaster değil mi?

@Ethem Efe Tam en iyisi denmez ama çok iyidir, kullanılabilir. En iyilerden birisi denilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…